Domracheva pikakisan voittoon Tyumenissa – Mäkäräinen hienosti toinen

Venäjän Tyumenilla kisattiin perjantaina ampumahiihdon maailmancupissa kauden viimeinen naisten pikakilpailu.

Kaisa Mäkäräinen onnistui päivän kisassa hienosti tullen toiseksi. Mäkäräinen ampui molemmista paikoista nollat. Kilpailun voiton vei Valko-Venäjän Daria Domracheva peitoten Mäkäräisen vain 1,2 sekunnin erolla. Myös Domracheva ampui puhtaasti. Kolmanneksi tuli yhdellä sakolla Norjan Tiril Eckhoff jääden voittajasta 33,3 sekuntia.

Maailmancupin kokonaiskilpailua johtava Slovakian Anastasia Kuzmina ei onnistunut parhaalla tavalla. Kuzmina jäi kisassa sijalle 12. Hän joutui kiertämään sakkorinkiä kolme kertaa.

Muista suomalaisista takaa-ajoon pääsee Mari Laukkanen ja Venla Lehtonen. Laukkanen oli kahdella sakolla kisan 44:s ja Lehtonen kolmella ohilaukauksella 53:s. Neljäs suomalainen Suvi Minkkinen jäi sijalle 71.