Scroll Top

MLB, ennakko kauteen 2016!

Gamblers MLB

Hyvät naiset ja herrat, näin on jälleen aika MLB-kaudelle.

Ensimmäinen MLB-kausi pelattiin jo 1876 mutta tämä nykyään 30 joukkuetta kattava liiga sai ensiaskeleensa vasta 1903 kun kaksi liigaa laittoi hynttyyt yhteen. Suomalaisittain on vaikea tajuta mitä laji amerikkalaisille merkitsee ja Baseballin vertaaminen pesäpalloon on lähinnä vitsi. Liigassa ei ole koskaan pelannut suomalaista vaikka Suomen sukuisia useitakin. Viime vuonna Gee pohti, pärjäisikö kukaan suomalainen liigassa mutta ajatus on toki kaunis mutta hyvin kaukainen.

Geemediaa pidetään ainakin tietyissä piireissä MLB:n mekkana niin koitetaan, että tänäkään vuonna ei tuoteta pettymystä.

Ennakon kirjoittaminen on hankalaa koska uusia pelaajia on tullut ja pelaajasiirtoja on tehty satoja. Gee on luonut aikaisemmin erilaisia oppaita helpottaakseen lajin seuraamista niin ympätään ne tähän samaan. Niistä saatte hurjan määrän tietoa, jolla pääsette alkuun.

MITÄ JA KETÄ SEURATA?

Chicago Cubs ja New York Mets on luonut niin erikoiset rosterit, että hullukaan ei ota niistä tolkkua! Joka tapauksessa kyseessä on kaksi World Series kandidaattia ja vahvasti. Mets tullee lunastamaan parhaiden pitchereiden tittelin, joten overit kannattaa unohtaa.

* Detroit Tigers
* Los Angeles Dodgers
* Minnesota Twins
* Pittsburgh Pirates
* St. Louis Cardinals

Siinä on viisi ikuista pärjääjää. Twins voi herättää kummastusta mutta joukkue on ollut siirtomarkkinoilla todella aktiivinen ja Roster on pelottavan kova! Muut ovat ikuisia suosikkeja!

– Rougned Odor, Texas Rangers

Vasta 22-vuotias superlupaus. Venezuelalainen pelaa toisen pesän takana ja viime kaudella All-Star tauon jälkeen mies löi extra base hitin 32 kertaa 68 pelissä ja kuittasi .832 OPS jota voidaan pitää kohtalaisena saavutuksena.


Embed from Getty Images

– Zack Greinke, Arizona Diamondbacks

Miten kevyesti TOP 5 syöttäjiin lukeutuva Greinke sopeutuu muuttoon Dodgersista Arizonaan. Lunastaako Greinke ACE-viitan vai onko uusi seura liikaa kultakädelle?


Embed from Getty Images

– Yordano Ventura, Kansas City Royals

Liigan yksi nopeakätisin syöttäjä mutta vittumaisin pelaaja. 96.8 on huikea syöttönopeus mutta lähemmäs viittä ollut ERA herättää kysymysmerkkejä. Saako Ventura pidettyä päänsä kurissa vai onko luvassa joukkotappeluita kuten viime kaudella?


Embed from Getty Images

– David Price, Boston Red Sox

Lunastaako 218 miljoonan dollarin siirto odotukset?


Embed from Getty Images

– Kris Bryant, Chicago Cubs

Päästetäänkö nuorukainen tänäkään vuonna lyömään kunnolla? Viime kaudella herra käveli miltei kaikissa lyöntivuoroissa ykköspesälle koska muuten pallo päätyy monesti kadulle. Huonoimmat pitcherit eivät edes kokeile…


Embed from Getty Images

LINKIT RAAMATTUIHIN!

Ohessa linkit aikaisempaan materiaaliin niin uusimmat saavat päänsä sekaisin ilman butaania!

Kauden ERA vai viime aikojen ERA?

Raamattu OSA 1

Raamattu OSA 2

Raamattu OSA 3

 

Tässä todella ohut kattaus! Kauden aikana MLB-uutisia ja tipsejä tulee lähes päivittäin! Mukavaa kautta kaikille lajin ystäville!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.