Scroll Top

Laukkanen ja Kivirinta uivat lauantai-illan 50 metrin rintauinnin välieriin

image

Jenna Laukkanen ja Veera Kivirinta selvittivät tiensä välieriin 50 metrin rintauinnissa. Laukkanen oli suomalaiskaksikosta niukasti nopeampi, kymmenes ajalla 30,82. Se on hänen kolmanneksi paras tulos kautta aikain. Kivirinta oli 12. nopein uudella ennätysajallaan 30,89. SM-uintien ennätys kohentui sadasosasekunnilla.

– Ei se ollut nappisuoritus ollenkaan, toinen 25 metriä oli tosi hyvä, mutta startissa ja liu’ussa hätäilin, vaikka ne ovat vahvuuksiani. Niitä täytyy parantaa illalla. Mutta hyvältä näyttää, että näin loppuviikosta jaksaa vielä näin hyvin, Laukkanen analysoi.

– Olen vähän hämmentynyt, aika oli ennätys, mutta uinti suti tosi paljon ja startin reaktio oli tosi hidas. Mutta silti aamu-uinniksi tosi hyvä, olen nopeampi iltaisin. Ollaan Jennan kanssa samassa välierässä illalla, se on siistiä, Kivirinta iloitsi.

Välierät kisataan Suomen aikaa 18.56 alkaen.

Embed from Getty Images

 

Mimosa Jallow ui viimeisenä henkilökohtaisena lajinaan 50 metrin vapaauinnin. Se tuli aikaan 25,44, vain neljä sadasosasekuntia hitaammin kuin hänen ennätyksensä viime vuodelta. Välieriin jäi marginaalia neljä kymmenystä, kun Jallow löytyi tulosliuskan 25. riviltä.

– Tuntui tosi hyvältä, ja tuli ilman hengityksiä. Pitkästä aikaa vapari tuntui noin hyvältä, jos ei olisi kierrokset pudonnut lopussa, olisi voinut tulla tosi kova aika, Jallow kertoi.

Hän sai neljältä henkilökohtaiselta matkalta yhden välieräpaikan ja oli hyvin tyytyväinen kisoihinsa ennen sunnuntain 100 metrin selkäuinnin viestiosuutta.

– Tosi hyvä kokonaisuus, olen tyytyväinen, että pystyin täällä näin hyviin aamu-uinteihin, koska se on tärkeää tämän tason kisoissa. Vähän vielä jännittää se viesti, mutta toivottavasti se tulee yhtä helposti ja rennosti kuin henkilökohtainen.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.