Kontinen ja Draganja ATP – turnauksen voittoon!

Gamblers tennis 5

Suomen oma nelinpeliässä Henri Kontinen parinsa Marin Draganjan kanssa on voittanut Barcelonan ATPnelinpeliturnauksen.

Finaalissa pari päihitti australian John Peersin ja skotlantilaisen Jamie Murrayn. Kontinen ja Draganja aloittivat vahvasti vieden ensimmäisen erän 3-6. Toinen erä oli äärimmisen tiukka ja se ratkesi vasta tie-breakissa Murraylle ja Peersille.

Edettiin kolmanteen ja ratkaisevaan erään, johon Kontinen ja Draganja löysivät taas ensimmäisen erän hurmostilan. Sen he hoitivat kotiin 9-11.

Koko ottelu Kontiselle ja Draganjalle erin 1-2.

Turnausvoitto oli parivaljakolle Kontinen ja Draganja jo kolmas tällä kaudella ! Voiton he ottivat Marseillen ja Zagrebin turnauksista. Kontiselle voitto oli uran neljäs. Ensimmäisen Kontinen nappasi kaudella 2014 Kitzbühelissä parinaan Jarkko Nieminen.