Salibandy: Suomen naiset taipuivat niukasti kakkostilalle Sveitsin EFT-viikonlopussa

Suomen naisten salibandymaajoukkue taipui niukasti kakkoseksi Sveitsin Wilissä pelatussa EuroFloorball Tour -turnauksessa. Viikonlopun huipentumassa Suomi hävisi maalein 2-3 Ruotsille, joka vei ykköspaikan.

Suomen paras erä Ruotsi-ottelussa oli selvästi ensimmäinen, jossa Karoliina Kujala kilautti kakkospallosta yläriman kautta johtomaalin kaksossisko Elinan osuttua ensin tolppaan. Toisessa erässä Ruotsi nappasi kuitenkin otteen ja ahdisti Suomen melkein 20 minuutiksi sen omalle kenttäpuoliskolle. Louse Wickströmin kaksi maalia keskeltä laukaisusektoria siirsivät sinikeltaiset edelle myös tulostaululla. Päätösjaksolle Suomi taas piristyi, mutta Sara Helin kasvatti eroa Suomen hukattua pallon oman maalinsa takana. Suomen 2-3-kavennuksen kiskaisi komeasti Veera Kauppi, ja loppuhetkille Suomi rakensi vielä ilman maalivahtia hyvän myllytyksen muttei tasoitusta.

Salibandya, Will, Sveitsi

Naisten EuroFloorball Tour -turnaus

Suomi – Ruotsi 2-3 (1-0, 0-2, 1-1)

1. erä: 11.19 Karoliina Kujala (Elina Kujala) 1-0.
2. erä: 25.45 Louise Wickström (Sara Hjorting) 1-1, 28.05 Wickström (Josefina Eiremo) 1-2.
3. erä: 49.12 Sara Helin (Eiremo) 1-3, 57.04 Veera Kauppi (My Kippilä) 2-3.