Jauhojärvi kolmas Salpausselällä

Sami Jauhojärvi hiihti kolmanneksi Lahden Salpausselällä hiihdetyssä 15 kilometrin perinteisen kilpailussa.

Kilpailun voitti Italian Francesco De Fabiani ja toiseksi sijoittui Kazakhstanin Aleksei Poltoranin. Jauhojärven ero voittajaan oli 4,6 sekuntia ja kakkostilaan 1,6 sekuntia.

Norjan Martin Johnsrud Sundby sijoittui kilpailussa kymmenenneksi ja varmisti maailmancupin kokonaiskilpailun voiton. Hän voitti cupin myös viime talvena.

Suomalaisittain Ristomatti Hakola hiihti sijalle 13. Hän on ollut aiemmin maailmancupin pisteillä sprintissä, muttei normaalimatkoilla. Maajoukkueryhmästä Matti Heikkinen oli 32:s ja Perttu Hyvärinen 50:s. Kansallisesta ryhmästä hänen edelleen lykkivät Anssi Pentsinen (34) ja Matias Strandvall (42).