Shiffrin ylivoimaiseen voittoon Levillä

Levillä kisattiin alppihiihdon maailmancup kauden ensimmäinen naisten pujottelu. Sää oli täydellinen talvikeli aurinko paistoi ja pakkasta oli lähes kymmenen astetta.

Kisan voiton vei selkeällä erolla USA:n Mikaela Shiffrin, joka johti jo ekan kierroksen jälkeen. Tämä oli Shiffrinin uran 20.pujotteluvoitto. Toiseksi tullut Sveitsin Wendy Holdener jäi yhdysvaltalaisesti 0,67 sekuntia ja kolmas oli Slovakian Petra Vlhova jääden toisesta sijasta vain 0,08 sekuntia. Viime kauden pujottelucupin voittanut Ruotsin Frida Hansdotter keskeytti toisella kierroksella oltuaan toisena ensimmäisellä kierroksen jälkeen. Viime kaudella Hansdotter ei keskeyttänyt yhtäkään pujottelukisaa. Kisan yllättäjät olivat viidenneksi sijoittunut Norjan Maren Skjöld ja numerolla 40 kisaan startannut Sveitsin Melanie Meillard, joka oli upeasti kuudes.

Kisassa oli mukana kuusi nuorta suomalaista. Heistä yksikään ei päässyt toiselle kierrokselle. Riikka Honkanen oli parhaana sijalla 50. Hänen lisäksi vain Julia Toiviainen pääsi maaliin ollen 51. Muiden kisa päättyi keskeytykseen.

Huomenna on miesten kisa, jossa on mukana kuusi suomalaista.