Scroll Top

Geemedia lisää yhteistyötä yhden bookerin kanssa ja luvassa on satumaisia tarjouksia – jo heti huuhkajien EM-avaukseen lauantaille

Jalkapallo fudis

Kuten jokainen tietää, maailma pursuaa jos jonkinlaisia vedonlyöntiyhtiöitä ja 99% näistä ovat niin onnettomia, että Gee ei niitä kelpuuta partnerikseen. Millä eväillä Gee sitten valitsee kumppaninsa ja mitkä yhtiöt ovat kyseessä? Siitä voi lukea lisää täältä! Tässä on lista Geemedian tällä hetkellä käytettävistä bookereista.

Kyseessä on tarkkaan valittu kokonaisuus, joiden täytyy täyttää edellä artikkelissa mainitut kriteerit! Tarjouksia tulee affiliate yhteistyön aloittamisesta niin Venäjältä kuin vaikkapa Brasiliasta viikottain mutta ne ovat ”ei kiitos”.

Tällä hetkellä Gee panostaa yhteistyöhön Betway -nimisen yhtiön kanssa. Kyseessä on kansainvälisesti järkyttävän suuri bookeri, joka on Suomessa yllättävän tuntematon. Yhtiö on panostanut tänä vuonna kymmeniä miljoonia markkinointiin ja sen logo onkin ollut nähtävillä NHL-kaukaloissa ja eri fudispelien kenttämainoksissa ja muun muassa Leicesterin pelipaidassa.

Pelivalikoima on todella laaja, kertoimet usein markkinatoppeja ja yhtiö käyttää boostattuja kertoimia koko ajan. Etusivulla näkyy helposti boostatut kohteet, eli jos vaikka kohteen normaali kerroin olisi ollut 2.20, se on nostettu 3.05:een. Kyseessä on mieletön etu pitkässä juoksussa ja miksei kertabetsissäkin jos panostaa tarpeeksi tai mitä kukakin tavoittelee.

Talletustapoja on todella monia, mutta nostoissa Betway on ottanut käyttöön Trustlyn pikanostopalvelun, joka yleistyy koko ajan. Sen avulla voitot saa omalle tililleen muutamassa minuutissa. Ei tarvitse odottaa kolmea pankkipäivää, että raha näkyy omassa pankissa.

Mikä yhtiössä on sitten huonoa? Ainoa asia mikä tutustumisessa on tullut eteen on aasialaisten linjojen puuttumin ajoittain. Muutamalla yhtiöllä aasialaiset linjat ovat käytössä joka ainoassa pelissä mutta Betwaylla vain suurimmassa osassa kohteita. Mutta kyseisen ”puutteen” kanssa pystyy elämään, no worries!

Ensitalletusbonus on 150:een euroon asti, joka on nykyaikana erinomainen tarjous. Ensitalletusbonukset tuntuvat olevan katoava luonnonvara jos verrataan vaikka 2010-luvun alkuun. Lisäksi bonuksen kierrätysehdot ovat todella inhimillisiä.

E-sportin parissa Betway on todella suosittu yhtiö ja he sponsoroivatkin muun muassa Ninjas in Pyjamas -joukkuetta.

Mutta tässäpä tiiviisti mitä, missä ja miten. Kuten otsikossa tuli todettua, Gee sai hommattua spesiaalikertoimen Suomi-Tanska -peliin loistavalla kertoimella! Se julkaistaan joko huomenna torstaina tai perjantaina, stay tuned!

Pelaamaan ja avaamaan tiliä pääset painamalla tästä tai painamalla kuvaa. Onnea matkaan! Ja muista seurata Geen twitteriä, sinne tulee mielettömästi tipsejä.

Ai niin, annetaan tässä yhteydessä vedonlyöntivihje tälle päivälle loistavaan otteluun Järvenpäähän.

JALKAPALLO, KAKKONEN, LOHKO A

JäPS – NJS
Klo 19:00

Ottelun maalit, yli 3.5 maalia @ 2.10 bit.ly/BetwayGee
Panos medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.