Boston Bruinsin kausi päättyi – New York Islanders neljän parhaan joukkoon

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Leo Komarovin edustama New York Islanders on edennyt neljän parhaan joukkoon jääkiekon NHL:n pudotuspeleissä. Islanders kukisti Tuukka Raskin edustaman Boston Bruinsin voitoin 4–2.

Islanders voitti päätösottelun näyttävästi lukemin 6–2, kun se onnistui iskemään kahdesti loppuhetkillä kiekon tyhjään maaliin. New York Islanders kohtaa seuraavaksi hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin. Kyseisestä sarjasta on luvassa äärettömän tiukka.

Islanders ja Bruins lähtivät vielä ensimmäiselle erätauolle 1–1-tilanteesta. Toisessa erässä Islandersin Brock Nelson kuitenkin onnistui kahdesti ja vei joukkueensa 3–1-johtoon. Islandersin tehokkaan toisen erän päätti Kyle Parmieri pudotuspelien seitsemännellä maalillaan.

Päätöserässä Bruinsin Brad Marchand kavensi illan toisellaan lukemiksi 2–4, mutta Islanders selviytyi loppuhetkien rynnistyksestä. Kotijoukkue iski vielä kahdesti tyhjiin ja voitti maalein 6–2.

Komarov pelasi ottelussa 12 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä.