Geemedian suosittelemat maailman parhaat vedonlyöntiyhtiöt | parhaat kertoimet | parhaat bonukset

GEEMEDIAN SUOSITTELEMAT MAAILMAN PARHAAT VEDONLYÖNTIYHTIÖT | PARHAAT KERTOIMET

Geemedialle on ollut toiminnan alusta saakka tärkeää korkea moraali. Näin ollen emme ole suositelleet emmekä tule suosittelemaan vedonlyöntiyhtiöitä, jotka eivät mielestämme täytä niitä laatuvaatimuksia, jotka ovat tärkeitä. Oheisia laatuvaatimuksia ovat muun muassa seuraavat kohdat. Vaikka yritys on kyseisellä listalla tällä hetkellä, se ei tarkoita, että niin on huomenna, viikon päästä, vuoden päästä… Gee on hereillä koko ajan ja seuraa, mikä on yhteisölle parasta! Mikäli negatiivisuuksia jossain listalla olevassa tai missä tahansa vedonlyöntiyrityksessä ilmenee, ne ilmoitetaan!

 TURVALLISUUS

Rahojen tallettamisen sekä niiden noston tulee tapahtua mahdollisimman helposti, vaivattomasti, nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Markkinoilla on jopa suomalaisten käyttämiä yhtiöitä, joissa talletukset kiertää esimerkiksi Etelä-Amerikan kautta ja ne näkyvät pelitilillä viiden vuorokauden kuluttua, jos näkyvät. Talletusmuodossa on syytä ottaa huomioon se, että kyseessä on kansainvälisesti hyväksytty tapa, jolloin saat ongelmatapauksissa apua pankilta ja luottoyhtiöltä ja jopa rahat takaisin ongelmatapauksissa. Geemedia ei kuitenkaan anna takeita rahaliikenteen sujuvuudesta eikä ota siitä vastuuta! Suosittelu perustuu Geen omaan kokemukseen niin, ettei koskaan ole ollut mitään ongelmia.

  KERTOIMET

Kertoimien tulee kestää kansainvälinen vertailu. Suomalaisen Veikkauksen, jossa pelaamista Geemedia ei suosittele missään tapauksessa, palautusprosentti on vain noin 90% kun kaikilla suosituslistallamme se on noin 97%-99%. Pidemmässä juoksussa ero on valtava.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun on täytettävä laatuvaatimukset, joita ovat mm. nopeus, rehellisyys sekä asiantuntevuus. Geemedian kokemuksella jotkut arvostetutkin vedonlyöntiyhtiöt ovat tunnettuja ikävä kyllä myös siitä, että omia uusia sääntöjä keksitään ongelmatapauksissa tai jo panostettuihin kohteisiin tehdään mitä eriskummallisia muutoksia.

 KOHDEVALIKOIMA

Valikoiman tulee olla kattava sekä pre- että live-vedoissa. Mikäli päivittäin joku kohde jää pelaamatta sen johdosta, että sitä ei löydy omalta yhtiöltä, niin vedonlyöntiin menee maku. Veikkaus on valitettava esimerkki siitä miltä huono LIVE-veto näyttää.

 KAMPANJAT JA ETUUDET

Geemedia on neuvotellut ja tulee jatkamaan neuvotteluja jokaisen listalla näkyvän yhtiön kanssa. Näin ollen Te lukijoinamme olette etuoikeutettuja huikeisiin tarjouksiin ja kilpailuihin, joista tiedotamme säännöllisesti.

 YHTIÖT

Geemedia suosittelee vedonlyöntiä seuraavissa yhtiöissä. Kyseessä on yhtiöt, joissa itse pelaamme päivittäin ja yhtiöt, jotka täyttävät edellä mainitut kriteerit. Listalta puuttuu tuttujakin yhtiöitä mutta jokaiseen Geemedian toimenpiteeseen on syynsä. Lista elää jatkuvasti, joten sen aktiivinen seuraaminen kannattaa ehdottomasti. Kaikki Geemedian vedonlyöntivihjeet annetaan linkkeineen ja kertoimineen kyseisiin yhtiöihin. Näin helpotamme osittain juuri sinun vedonlyöntiharrastustasi, mikä on meille tärkeää. Vaikka jossain toisessa yhtiössä olisikin parempi kerroin emmekä ilmoita sitä, asialle on jokin syy.

 

 BET365

Bet365

Vedonlyöntibonus: 100% ensitalletuksella

Maailman yksi suurimmista! Kuusi miljoonaa asiakasta, henkilökuntaa 2 000, listautunut Lontoon pörssiin. Valikoima on mieletön ja asiakaspalvelu toimii 24/7. Lisäksi on syytä nostaa esille vuosittain yli 40 000 näytettyä live-tapahtumaa. Miinuksina mainittakoon, että sivusto ei ole suomenkielinen mutta Geemedia käy koko ajan asian kanssa neuvotteluja.

 


BETWAY

 

Betway on yksi Euroopan johtavia bookereita! Yhtiö tarjoaa loistavan valikoiman kohteita ja kertoimet ovat täysin kilpailukykyisiä minkä tahansa yhtiön kanssa. Lisäksi yhtiön In Play-kohteet ovat laaja-alaisia. Gee ottaa Betwayn mukaan tarjoamiinsa yhtiöihin ylpeänä ja ilomielin!

 

 


888sport

Vedonlyöntibonus: Talleta 100€, pelaa 200€

Vedonlyöntikokonaisuus 888 on jättiläismäinen sivusto, jolla on pitkä ja vakaa historia. Yhtiö on yksi maailman suurimmista ja vedonlyönnin ohella se tarjoaa luonnollisesti Casinon, pelihuoneet jne.

Kuten olettaa saattaa, vedonlyönti niin pregame- kuin live-vedonlyönnissä on valtava! Lähimmäinen kilpailija lienee Bet365, jonka moni tuntenee. Yksi 888:n tunnusmerkeistä on heidän erinomaiset kertoimet. Markkinatoppeja löytyy lukuisista kohteista ja yhtiö peilaa selkeästi muilta yhtiöltä korkeimman kerroilleasettajan asemaa.

Yksi 888:n tavoitteista on tehdä vedonlyönnistä mahdollisimman yksinkertaista ja se näkyy nopeasti. Yhtiön tunnuslause 1) APP 2) TAP 3) BET – KEEP IT SIMPLE kertonee kaiken oleellisen.

Vedonlyöntibonukset: Talleta 100€, saat 200€ pelirahaa

Tämän jälkeen ei muuta kuin pelaamaan bannereiden kautta tai TÄSTÄ!

 

 


WILLIAM HILL

 

William hill banneri2

Vedonlyöntibonukset: Talleta 10€, saat 30, pelirahaa

Samassa kategoriassa kuin Bet365. Brittiläinen ja maailmanlaajuinen. Liittymällä William Hillille takaat, että käytössäsi on kätevin alusta urheiluvetojen tekemiseen, parhaat nettivedonlyönnin kertoimet sekä tilastoja ja tuloksia, luonnollisesti. Lisäksi saat asiantuntevimmat vihjeet urheiluvedonlyöntiin, voit lyödä vetoa pelin aikana in-play-vedonlyönnillä ja pääset katsomaan kaikki merkittävät ottelut – suorana! Kun olet kerran kokeillut urheiluvedonlyöntiä William Hillissä, et ikinä enää tyydy muihin sivustoihin.


 

 

ComeOn

Comeon jääkiekko

Vedonlyöntibonukset: Tallettamalla 10€, saat 50€ pelirahaa

Vuodesta 2013 markkinoilla ollut ComeOn laajenee koko ajan. Maksukanavien katsojat ovat todennäköisesti nähneet yrityksen laajan mainoskampanjan joka on osoitus siitä, että ComeOn on tullut jäädäkseen. Geemedia on tehnyt yhtiön kanssa yhteistyötä alusta alkaen ja sivut ja niiden virheet ovat kehittyneet hurjaa vauhtia. Parantaminen jatkuu koko ajan. Erityinen plussa on annettava yhtiön mobiilisovelluksille, jotka ovat todella tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä.

 

 


UNIBET

Unibet jalkapallo

Vedonlyöntibonus: Talleta esim. 100€, panoksesi tuplataan. Lisäksi saat 10€ ilmaisvedon

Suomalaisille todella tuttu. Tukholman pörssissä oleva yhtiö on Bet365:n ainoa potentiaalinen haastaja. Sivut ovat tyylikkäät, vetovalikoima kohtalainen mutta muista poikkeava.

Bookersrating A+ olevat bookerit ovat aina mielenkiintoisia. On syytä muistaa, että ratingiin vaikuttaa kokonaisilme, kertoimet, bonukset, hyvin hoidetut asiat asiakkaiden kanssa ja sivustojen ulkonäkö. Jos asiakkaalla tulee järkevästä syystä ongelmia kotiutuksen kanssa niin Bookersraitin auttaa mielellään. Ja muistakaa iänkaikkisesti, että Gee ei suosittele teille koskaan huonoa yhtiötä edes rahaa vastaa!! Lukijoiden turvallisuus ja nautinnollisuus etusijalle.


GEEMEDIA EI VASTAA KÄYTTTÄJIEN JA KYSEISTEN YHTIÖIDEN MAHDOLLISISTA ONGELMISTA!