Scroll Top

Geemedian suosittelemat maailman parhaat vedonlyöntiyhtiöt | parhaat kertoimet | parhaat bonukset

GEEMEDIAN SUOSITTELEMAT MAAILMAN PARHAAT VEDONLYÖNTIYHTIÖT | PARHAAT KERTOIMET

Geemedialle on ollut toiminnan alusta saakka tärkeää korkea moraali. Näin ollen emme ole suositelleet emmekä tule suosittelemaan vedonlyöntiyhtiöitä, jotka eivät mielestämme täytä niitä laatuvaatimuksia, jotka ovat tärkeitä. Oheisia laatuvaatimuksia ovat muun muassa seuraavat kohdat. Vaikka yritys on kyseisellä listalla tällä hetkellä, se ei tarkoita, että niin on huomenna, viikon päästä, vuoden päästä. Gee on hereillä koko ajan ja seuraa, mikä on yhteisölle parasta! Mikäli negatiivisuuksia jossain listalla olevassa tai missä tahansa vedonlyöntiyrityksessä ilmenee, ne ilmoitetaan! Yhtiöt, jotka eivät tule koskaan pääsemään Geen listalle, ovat muun muassa 1800-luvulle kuuluvaa monopoli -asemaa nauttiva Veikkaus jne.

 TURVALLISUUS

Rahojen tallettamisen sekä niiden noston tulee tapahtua mahdollisimman helposti, vaivattomasti, nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Markkinoilla on jopa suomalaisten käyttämiä yhtiöitä, joissa talletukset kiertää esimerkiksi Etelä-Amerikan kautta ja ne näkyvät pelitilillä viiden vuorokauden kuluttua, jos näkyvät. Talletusmuodossa on syytä ottaa huomioon se, että kyseessä on kansainvälisesti hyväksytty tapa, jolloin saat ongelmatapauksissa apua pankilta ja luottoyhtiöltä ja jopa rahat takaisin ongelmatapauksissa. Geemedia ei kuitenkaan anna takeita rahaliikenteen sujuvuudesta eikä ota siitä vastuuta! Suosittelu perustuu Geen omaan kokemukseen niin, ettei koskaan ole ollut mitään ongelmia.

  KERTOIMET

Kertoimien tulee kestää kansainvälinen vertailu. Suomalaisen Veikkauksen, jossa pelaamista Geemedia ei suosittele missään tapauksessa, palautusprosentti on vain noin 90% kun kaikilla suosituslistallamme se on noin 97%-99%. Pidemmässä juoksussa ero on valtava.

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun on täytettävä laatuvaatimukset, joita ovat mm. nopeus, rehellisyys sekä asiantuntevuus. Geemedian kokemuksella jotkut arvostetutkin vedonlyöntiyhtiöt ovat tunnettuja ikävä kyllä myös siitä, että omia uusia sääntöjä keksitään ongelmatapauksissa tai jo panostettuihin kohteisiin tehdään mitä eriskummallisia muutoksia.

 KOHDEVALIKOIMA

Valikoiman tulee olla kattava sekä pre- että live-vedoissa. Mikäli päivittäin joku kohde jää pelaamatta sen johdosta, että sitä ei löydy omalta yhtiöltä, niin vedonlyöntiin menee maku. Veikkaus on valitettava esimerkki siitä miltä huono LIVE-veto näyttää.

 KAMPANJAT JA ETUUDET

Geemedia on neuvotellut ja tulee jatkamaan neuvotteluja jokaisen listalla näkyvän yhtiön kanssa. Näin ollen Te lukijoinamme olette etuoikeutettuja huikeisiin tarjouksiin ja kilpailuihin, joista tiedotamme säännöllisesti.

 YHTIÖT

Geemedia suosittelee vedonlyöntiä seuraavissa yhtiöissä. Kyseessä on yhtiöt, joissa itse pelaamme päivittäin ja yhtiöt, jotka täyttävät edellä mainitut kriteerit. Listalta puuttuu tuttujakin yhtiöitä mutta jokaiseen Geemedian toimenpiteeseen on syynsä. Lista elää jatkuvasti, joten sen aktiivinen seuraaminen kannattaa ehdottomasti. Kaikki Geemedian vedonlyöntivihjeet annetaan linkkeineen ja kertoimineen kyseisiin yhtiöihin. Näin helpotamme osittain juuri sinun vedonlyöntiharrastustasi, mikä on meille tärkeää. Vaikka jossain toisessa yhtiössä olisikin parempi kerroin emmekä ilmoita sitä, asialle on jokin syy.

GEEN VEDONLYÖNTIVIHJEET

Geemedia jakaa vedonlyöntivihjeitä 99%:sti omalla Twitter-kanavallaan. Tässä opas vihjeiden tulkintaan. Vihjeitä tulee myös Instagramiin ja Facebook-sivuille, joten ne kannattaa pistää seurantaan.

Geen joka ainoa vihje annetaan seuraavalla formaatilla: MEDIUM PG: FC Haka II – Tampere United II, Finland 26.4. CET 17.30, take over 3.5 @ 1.95 here bit.ly/GBet365

Kyseisessä vihjeessä eri osiot tarkoittavat seuraavaa

MEDIUM PG – Panos on medium ja vihje on ennen peliä annettu. Panokset luetellaan neljään eri kategoriaan. 1) tiny 2) small 3) medium ja 4) large. Vihje annetaan pelin aikana tai ennen sitä. Pelin aikana vihje merkitään IP (In-Play) ja ennen peliä PG (Pre-Game).

FC Haka II – Tampere United II – Ottelu, johon vihje kohdistuu. Esimerkissä kyse on jalkapallosta, joka pelataan luonnollisesti Suomessa.

Over 3.5 – Vedonlyöntikohde, jonka otamme. Eli kyseisten joukkueiden tekemän maalimäärän. Tässä tapauksessa joukkueiden tulee tehdä vähintään neljä maalia, että veto osuu.

1.95 – Vedon kerroin eli liina. Huomioi, että kyseinen liina elää koko ajan ennen peliä ja pelin aikana! Vedonlyönnin idea on saada AINA paras kerroin. Parhaan kertoimen tavoittelemiseksi PG-vedot ovat parhaita, mikäli on tiedossa, että kerroin tulee syöksymään alas. Usein esimerkiksi Geen antamat vedonlyöntivihjeet Singaporeen ovat päivä ennen peliä kertoimeltaan 2.35 ja pelin alkaessa jopa 1.55. Kertoimen syöksy selittyy esimerkiksi sillä, että vihjeen annon hetkellä Geen tietoon on tullut tietoa ottelusta, joka tulee todennäköisesti vaikuttamaan sen lopputulokseen selvästi. Useilla runkopelaajilla on covid, joukkueen palkat ovat jääneet maksamatta ja se vaikuttaa pelimotivaatioon tms.

here bit.ly/GComeOnVedonlyöntiyhtiö, jonne veto suositellaan betsattavaksi. Tässä tapauksessa yhtiö on ComeOn, josta löytyi korkein kerroin kyseiseen otteluun. Linkkiä painamalla pääsee suoraan kyseisen vedonlyöntiyhtiön sivuille.

Vihjeessä annettu päivämäärä ja kellonaika on harvinaista, sillä pelit löytyvät niin helposti. Jokainen vihje annetaan tässä listauksessa mainittujen yhtiöiden sivuille.

 

 


1.

Ehdoton ykkönen vuonna 2024! Sivusto perustettiin vuonna 2021 mutta se kasvaa todella nopeaa vauhtia! Fastbet on kaikkea sitä, mitä nopeassa maailmankehityksessä vaaditaan. Kotiutus- ja talletusvaihtoehtoja on enemmän kuin millään muulla yhtiöllä, kertoimet ovat huippuluokkaa, kaikkiin kohteisiin löytyy aasialaiset liinat ja vaikka mitä. Fastbetistä ei ole pahaa sanottavaa ja se on kehitetty nimenomaan Pohjoismaalaisille markkinoille. Esimerkkinä vedonlyöntikohteista mainittakoon Suomen jalkapallon kolmosdivari, jota ei löydy todellakaan kaikilta yhtiöiltä.

Gee suosittelee! Pelaamaan TÄÄLTÄ tai klikkaamalla alla olevia kuvia.

 

 


2.

BETWAY


Saat Betwayltä 50€ bonuksen kolmelle ensimmäiselle talletukselle aina 150€ saakka. Et tarvitse erillistä bonuskoodia. Talleta ja nappaa 150€ pelirahaa helpolla kierrätyksellä.
  • Helpot bonus-ehdot
  • Korkeat kertoimet & laaja kohdevalikoima
  • Loistavat eSports-kohteet

Betway on yksi maailman johtavia bookereita! Yhtiö tarjoaa loistavan valikoiman kohteita ja kertoimet ovat täysin kilpailukykyisiä minkä tahansa yhtiön kanssa. Lisäksi yhtiön In Play-kohteet ovat laaja-alaisia. Gee ottaa Betwayn mukaan tarjoamiinsa yhtiöihin ylpeänä ja ilomielin!

Vuonna 2021 Betway laajenee valtavasti, kuten moni on saattanut huomata eri jalkapallosarjoista, NHL:stä.

Kyseessä on kansainvälisesti järkyttävän suuri bookeri, joka on Suomessa yllättävän tuntematon. Yhtiö on panostanut tänä vuonna kymmeniä miljoonia markkinointiin ja sen logo onkin ollut nähtävillä NHL-kaukaloissa ja eri fudispelien kenttämainoksissa ja muun muassa Leicesterin pelipaidassa.

Pelivalikoima on todella laaja, kertoimet usein markkinatoppeja ja yhtiö käyttää boostattuja kertoimia koko ajan. Etusivulla näkyy helposti boostatut kohteet, eli jos vaikka kohteen normaali kerroin olisi ollut 2.20, se on nostettu 3.05:een. Kyseessä on mieletön etu pitkässä juoksussa ja miksei kertabetsissäkin jos panostaa tarpeeksi tai mitä kukakin tavoittelee.

Talletustapoja on todella monia mutta nostoissa Betway on ottanut käyttöön Trustlyn pikanostopalvelun, joka yleistyy koko ajan. Sen avulla voitot saa omalle tililleen muutamassa minuutissa. Ei tarvitse odottaa kolmea pankkipäivää, että raha näkyy omassa pankissa.

Mikä yhtiössä on sitten huonoa? Ainoa asia mikä tutustumisessa on tullut mieleen on aasialaisten linjojen puutteen. Muutamalla yhtiöllä aasialaiset linjat ovat käytössä joka ainoassa pelissä mutta Betwaylla vain suurimmassa osassa kohteita. Mutta kyseisen ”puutteen” kanssa pärjää, no worries!

Ensitalletusbonus on 150:een euroon asti, joka on nykyaikana erinomainen tarjous. Ensitalletusbonukset tuntuvat olevan katoava luonnonvara, jos verrataan vaikka 2010-luvun alkuun.

Betwaylla on käytössään uusi rahojen kotiuttamismalli, jossa voitot saa pelitililleen muutamassa minuutissa!3.

888sport

Vedonlyöntibonus: Talleta 100€, pelaa 200€

Vedonlyöntikokonaisuus 888sport on jättiläismäinen sivusto, jolla on pitkä ja vakaa historia. Yhtiö on yksi maailman suurimmista ja vedonlyönnin ohella se tarjoaa luonnollisesti Casinon, pelihuoneet jne.

888sportilla on käytössään uusi rahojen kotiuttamismalli, jossa voitot saa pelitililleen muutamassa minuutissa!

Kuten olettaa saattaa, vedonlyönti niin pregame- kuin live-vedonlyönnissä on valtava! Yksi 888:n tunnusmerkeistä on heidän erinomaiset kertoimet. Markkinatoppeja löytyy lukuisista kohteista ja yhtiö peilaa selkeästi muilta yhtiöltä korkeimman kerroilleasettajan asemaa.

Yksi 888:n tavoitteista on tehdä vedonlyönnistä mahdollisimman yksinkertaista ja se näkyy nopeasti. Yhtiön tunnuslause 1) APP 2) TAP 3) BET – KEEP IT SIMPLE kertonee kaiken oleellisen.

Vedonlyöntibonukset: Talleta 100€, saat 200€ pelirahaa

Tämän jälkeen ei muuta kuin pelaamaan bannereiden kautta tai TÄSTÄ!

888sport on luonut uuden, todella mielenkiintoisen sivuston! Geemedia tarjoaa lähes pelkästään niin sanottuja sinkkukohteita ja niissä ei ole kauheasti mieltä niille, jotka pelaavat pienillä panoksilla. Nyt pääset isoimpien kertoimien pariin 888sportin luomalla sivustolla, jossa voit lyödä valmiita yhdistelmävetoja, joista suomipoika tykkää!

Betsit ovat yhdistelmiä ja niillä saadaan kertoimet isoiksi, jolloin pienilläkin panoksilla voi päästä ihan mukavillekin tienesteille.

Lisäksi kertoimet nousee koko ajan, pikkuhiljaa ylöspäin. Homma ei vaadi sen suurempaa koulunkäyntiä, että osaa pelata. Ei muuta kuin betsaamaan, lycka till!

Pelaamaan pääset painamalla TÄTÄ nappia tai ylläolevaa kuvaa!


4.

BETHARD

Bethard-brändin perusti alun perin vuonna 2012 pieni tiimi, jolla oli suuri visio; tarjota alan paras online-kasinokokemus.

Nykyään brändi on osa yhtä maailman suurimmista iGaming-organisaatioista, jonka voimanlähteenä ovat mielettömät ihmiset ympäri maailmaa. Pidämme edelleen näkemyksemme ja uskomme tuotteidemme ja palveluidemme jatkuvaan parantamiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan kokemuksen. Intohimomme, visiomme ja kovan työmme ansiosta houkuttelemme asiakkaita vuodesta toiseen.

 

Winners Dare More.

 

 


5.

WILLIAM HILL


Samassa kategoriassa kuin Bet365. Brittiläinen ja maailmanlaajuinen. Liittymällä William Hillille takaat, että käytössäsi on kätevin alusta urheiluvetojen tekemiseen, parhaat nettivedonlyönnin kertoimet sekä tilastoja ja tuloksia, luonnollisesti. Lisäksi saat asiantuntevimmat vihjeet urheiluvedonlyöntiin, voit lyödä vetoa pelin aikana in-play-vedonlyönnillä ja pääset katsomaan kaikki merkittävät ottelut – suorana! Kun olet kerran kokeillut urheiluvedonlyöntiä William Hillissä, et ikinä enää tyydy muihin sivustoihin.

On erittäin tärkeää huomata, että William Hill jakautui vuonna 2020 kahteen osaan! On olemassa eurooppalainen ”William Hill”, joka kuuluu Kambi-organisaatioon ja jota Gee ei edusta eikä suosittele missään olosuhteissa! 

Lisäksi on olemassa kansainvälinen ja se ainoa oikea William Hill, johon Geen linkit vie ja jossa on tarjolla loistavia liinoja eri kohteisiin ottelut tulevat listoille jo jopa päiviä aiemmin, ennen kuin kertoimet ehtivät laskea.

 


GEEMEDIA EI VASTAA KÄYTTTÄJIEN JA KYSEISTEN YHTIÖIDEN MAHDOLLISISTA ONGELMISTA!

18+ BEGAMBLEAWARE.ORG