Scroll Top

SULKAPALLO: Yonex Belgian International starttaa tänään!

Sulkapallo sulkis badminton

Yonex Belgian International starttaa tänään!

Tokyo Teamin pelaajat, Airi Mikkelää lukuunottamatta ja Sonja Pekkolalla vahvistettuna osallistuvat Yonex Belgian Internationaliin Sportoase -areenalla Leuvenissa. Suomalaisten pelit starttaavat huomenna torstaina sekanelinpelillä, jossa Anton Kaisti ja Jenny Nyström kohtaavat Mathias Bay-Smidtin ja Alexandra Bojen Tanskasta. Jenny Nyström ja Anton Kaisti ovat saavuttaneet kansainvälistä menestystä sekanelinpelissä. He ovat pelanneet parina vuodesta 2010 alkaen ja välissä pidetyn muutaman vuoden tauon jälkeen yhteistyö on lähtenyt taas hyvin käyntiin. Jenny ja Anton voittivat paussin jälkeen neljä kansainvälistä mestaruutta muutamassa kuukaudessa. Anton Kaistilla on kuusi SM-kultaa sekanelinpelistä. Jennyn toinen pelimuoto on naisten nelinpeli, josta hänellä on muun muassa kaksi SM-kultaa.

Eetu Heinon avausottelu on Alankomaiden Nick Fransmania vastaan. Eetu Heino voitti vuonna 2014 Helsingissä järjestetyn Finnish International Championships -turnauksen miesten kaksinpelissä. Huhtikuussa 2015 järjestetyssä Finnish Openissa Heino pelasi itsensä hopealle. Eetun palkintokaapissa komeilee myös miesjoukkueiden EM-pronssimitali helmikuulta 2014.

Kalle Koljonen aloittaa urakkansa huomenna, vastustaja selviää tämän päivän otteluissa. Koljonen tähtää Euroopan sekä maailman huipulle. Menestyminen olympialaisissa on myös yksi hänen päätavoitteistaan. Koljonen voitti ensimmäisen kansainvälisen kisansa Unkarissa vuonna 2015. Kaudella 2016-2017 hän saavutti viisi finaalipaikkaa kansainvälisissä kisoissa, joista Norjan kansainvälisestä sulkapalloturnauksesta tuli kultaa. Kalle voitti lisäksi miesten kaksinpelin suomenmestaruuden vuonna 2016.

Naisten nelinpelissä Jenny Nyström ja Sonja Pekkola saavat vastaansa ranskalaiset Delhine Delruen ja Lea Palermon. Sonja Pekkola voitti naisten kaksinpelin Suomen mestaruuden vuonna 2013. Sonja on myös voittanut Suomen mestaruuden neljästi naisten nelinpelissä. Sanni Rautalan kanssa vuosina 2014, 2015, 2016 ja Jenny Nyströmin kanssa 2017. Sonjalla on hallussaan kansainvälinen mestaruus naisten nelinpelistä yhdessä Jenny Nyströmin kanssa Kreikan kansainvälisestä turnauksesta 2016.
Yonex Belgian International 13.-16.9.2017

Suomalaiset kisoissa to 14.9, kellonajat ovat Suomen aikaa
Sekanelinpelissä Mathias Bay-Smidt & Alexandra Boje – Anton Kaisti & Jenny Nyström, klo 10.00, kenttä 2.
Miesten kaksinpelissä Nick Fransman – Eetu Heino, aikaisintaan klo 13.30 alkavasta ottelusarjasta ensimmäinen peli, kenttä 2.
Miesten kaksinpelissä Kalle Koljonen – vastustaja selviää tänään, ottelu klo 13.40.
Naisten nelinpelissä Delphine Delrue & Lea Palermo – Jenny Nyström & Sonja Pekkola, ottelu klo 17.10.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.