Scroll Top

Vedonlyöntivihje torstaiseen jalkapallomaailmaan

Valko-Venäjällä pelataan tänään kaksi harjoitusottelua, josta me pureudumme Dinamo Minskin reservijoukkueen ja Torpedo Zhodinon reservijoukkueen väliseen otteluun.

Dinamo Minskin edustusjoukkueella ei ole mennyt viime aikoina kovinkaan mairittelevasti ja suurella todennäköisyydellä valmentaja Sergei Gurenko peluuttaa tänään ykkösjoukkueen miehiä reservissä, että pelituntuma löytyisi vihdoin. Tällä hetkellä reservijoukkue on melkein parempi kuin edustusjoukkue sillä se ei ole hävinnyt otteluakaan viimeiseen kahdeksaan peliin ja viimeiseen 16:een otteluun joukkue on hävinnyt kaksi ottelua lisäksi maaliero on ollut lähes poikkeuksetta kaksi maalia Minskin hyväksi.

Torpedo Zhodinon reservijoukkue sen sijaan porskuttaa pelistä toiseen. Joukkue on voittanut viimeisestä 15:stä ottelusta kolme.

Edellisessä kohtaamisessa Minsk voitti vieraissa Zhodinon 1-3. Minsk on voittanut joukkueiden kuudesta viime kohtaamisesta viisi. Yksi ottelu päättyi tasan.

Lähdetään hakemaan Minskille tänään voittoa tasoituksella. HUOM! Ottelun aloitusaika on Valko-Venäläisittäin mallia ”palttiarallaa”, joten betsit kannattaa laittaa ajoissa tulille.

VALKO-VENÄJÄ, RESERVE LEAGUE

Dinamo Minsk Reserves – Torpedo Zhodino Reserves
Klo 13:30

Dinamo Minsk -1.5 @ 1.95 ComeOn
Panos: medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.