Scroll Top

Fudisvihje pikkulauantaille, ennakkosuosikki laskettu väärin!

Huomenna keskiviikkona pelataan Valko-Venäjän Cupia ja siellä on äärettömän mielenkiintoinen kohde, kun kautensa loistavasti aloittanut Slavia Mozyr kohtaa ryömineen BATE Borisovin. Slavia Mozyr on laskettu bookereiden mielestä underdogiksi mutta Gee on voimasuhteista päinvastaista mieltä! Kyseessä on välieräottelu joten odotettavissa on, että molemmat laittaa ”ykköset päälle”.

Mozyr on ehtinyt pelata vasta alkaneella kaudella kolme ottelua, joista se on hävinnyt vain yhden ja senkin vieraissa. Mozyr on äärettömän kova kotijoukkue ja Geen mielestä se lähtee huomiseen otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Joukkueen nuori venäläiskärki Nikita Melnikov on ollut huikeassa iskussa ja iskenyt jo kaksi maalia. Ja keskikentältä on syytä nostaa esiin Andrey Chukhley, joka hänkin on iskenyt jo kaksi maalia kaudella.

BATE on kivikova joukkue kunhan se saa vaihteensa päälle. Joukkue voitti maansa mestaruuden 13:lla kaudella putkeen kunnes viime kaudella dynastia rikkoontui kun Brest hoiti homman kotiinsa. Tähän kauteen BATE on lähtenyt perse edellä puuhun ja se on voittanut vasta yhden ottelun kolmesta ja senkin kotonaan. Joukkue on hävinnyt molemmat vierasottelunsa ja toisen juuri nyt isännöivää Slavia Mozyria vastaan 2-1. Joukkueen hyökkääjäviisikko on ollut umpijäässä kauden alussa ja ainoastaan Maksim Skavyshin on onnistunut maalinteossa.

Lähdetään hakemaan kotijoukkueen voittoa pienellä plussalla terästettynä!

VALKO-VENÄJÄ, BELARUSIAN CUP

Slavia Mozyr – BATE Borisov
Keskiviikko klo 17:30

Slavia Mozyr +0.5 @ 1.85 Bet365
Panos medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.