Scroll Top

VAROITUS: Näin maailman suurin vedonlyöntiyhtiö huijaa asiakkaitaan!

IMG_1363

Tänään jalkapallon EM-kisoissa pelattiin ottelu balkaninmaiden, Kroatian ja Albanin, välillä.

Gee ajatteli, että kyseisten maiden kulttuuri on kohtalaisen temperamenttinen, joten kortteja viuhuu. Lisäksi ranskalainen päätuomari, I. Letexier, jakaa kortteja aika mielellään. Gee otti isolla panoksella aasialaisen vedon, jossa lyötiin, että ottelussa tulee kortteja vähintään neljä. Saman betsin myös tipsasimme. Ja näin tapahtui. Mutta emme tipsanneet bet365:lle, vaan toiselle yhtiölle, jossa tuli voitto erilaisella sääntötulkinnalla! Mutta jotkut seuraajistamme pelasi tuossa jättimäisen suuressa yhtiössä, joka tulkitsi sääntöä eri tavalla. Ja myös Gee itse betsasi hyvän kertoimen takia.

Ensimmäinen keltainen tuli ajassa 77ˋ. Tämän jälkeen tunteet kuumeni, kuten odotettiin, ja kortteja jaettiin viimeisen kymmenen minuutin aikana kolme. Näin meillä oli kasassa neljä korttia ja oli varmaa, että panos vähintään palautetaan mikäli lisää kortteja ei tule. Veto oli siis ”Match total asian cards over 4”. Ja jos aasialaisessa liinassa tulee lopullinen ja oikea määrä eikä sen yli, niin aasialaisten sääntöjen mukaan panos palautetaan. Mutta nyt ei palautettu!


Bet365 vetosi siihen, jostain sadoista sääntöpykälistään, että yhden kortin sai vaihdossa ollut pelaaja, Kroatian maalivahti Ivica Ivušić. Mikäli kortin saanut pelaaja ei ole kentällä pelaamassa, niin bet365 ei hyväksy sitä ”oikeaksi” kortiksi. UEFA:n virallisessa pelipöytäkirjassa näkyy neljä korttia, tottakai! Kortti on kortti jumalauta! Entä jos pelaaja istuu hoidettavana loukkaantuneena rajojen ulkopuolella ja näyttää tuomarille keskisormea ja saa siten kortin? Lasketaanko se Jumalaa suuremman bet365:n mukaan kortiksi? Todella naurettava sääntö ja tässä hyvä esimerkki siitä, miten vedonlyöjiä huijataan. Gee itse ei enää tue eikä kehoita pelaamaan kyseisessä yhtiössä. Konservatiivisuus, aasialaiset maalilinjat eikä mitkään muutkaan ole saatavilla heti aamulla otteluihin kuten ennen, JAVA-pohjainen sivujen koodaus, käsittämättömät säännöt jne.

Hetki sitten Gee uutisoi siitä, kun kyseinen yhtiö hyväksyi harjoituspelin lopputuloksen, vaikka se päätettiin lopettaa ilman sen kummempaa syytä noin 75ˋ kohdalla. Harjoitusotteluissa, oli laji sitten mikä tahansa, tuomari saa keskeyttää pelin vaikka kymmenen minuutin jälkeen ja sen hetken tilastot päättää, onko vetosi osunut vai ei. Mikäli kyseessä on virallinen ottelu, panos palautetaan jos koko ottelua ei pelata. Ja oli laji pöytätennis tai jääkiekko, aivan sama. Että sillälailla! Bet365 sivuilla vierailee päivittäin viisi miljoonaa pelaajaa, joka on ylivoimaisesti suurin määrä. Kuinka moni heistä tietää esimerkiksi tämän korttisäännön? Varmaan noin promillen tuhannesosa! Kukaan ei tiedä bet365 jatkuvasti muuttuvia sääntöjä. Seuraavana tulee Betway noin kahdella miljoonalla vierailijallaan. Ja bet365:n perustanut rouva taitaa olla about viidenneksi rikkain nainen koko maailmassa.

Mutta koska Gee myös tipsasi korttien määrän teille lukijoille, niin heidän sääntötulkintansa on tällä hetkellä Malta Gaming Authorityn tutkittavana. Kyseinen konserni myöntää Euroopassa operoiville yhtiöille lisenssit eli luvan harjoittaa toimintaansa. Yhtiöt pelkäävät MGA:ta todella paljon, joten se on oikea taho valituksille mikäli tuntee kokeneensa vääryyttä.

Onko tämä katkeruutta kun rahat meni? Ei, ei kiinnosta tippaakaan! Mutta se kiinnostaa, että elämässä noudatetaan hyvää ja korkeaa moraalia, eikä kuseteta ihmisiä ammatikseen! Gee on betsannut vuodesta 1992 asti, kun Markus Ketterer oli Leijonien maalissa jääkiekon MM-kisoissa ja teki siihen aikaan harvinaisen upeita perhostorjuntoja. Mutta ikinä Gee ei ole nähnyt mitään vastaavaa! Lisäksi Gee on puolustanut ja setvinyt lukijoidensa ongelmia bookereiden kanssa koko 11 vuotta ja yleensä voittanut. Jäädään seuraamaan lopputulosta…

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.