Scroll Top

Jääkiekon ja koripallon betsausvinkit tulevaan talveen

Vedonlyönti

Koska pyydettiin artikkelia myös jääkiekosta ja koripallosta betsien suhteen niin täältä tulee, pitäkää hatusta kiinni.

Jääkiekon osalta on ensinnäkin todettava, että NHL-kausi, joka on ylivoimaisesti maailman suosituin jääkiekkoliiga, on vasta startannut ja näin sen ennustaminen on tässä vaiheessa kautta äärettömän hankalaa. Mutta puristetaan se tieto irti, mikä on jo tällä hetkellä varmaa kaudesta 2023-2024.

Ensinnäkin on huomattavan selkeää, että kaudesta tulee todella maalirikas. Joukkueet ovat lähes kaikki keskittyneet pääosin rakentamaan hyökkäysvoimaa, ja näin ollen se tietää myös sitä, että maaleja tulee hihnakaupalla jokaisessa ottelussa. Esimerkiksi Toronto Maple Leafs on aloittanut kauden äärettömän vahvasti ja over-painotteisesti. Joukkueessa on kaikkien tuntema Auston Matthews sekä Mitchell Marner, jotka ovat äärettömän tulivoimainen kaksikko. Jo kahdessa ensimmäisessä ottelussa Matthews teki kypärätempun, joten hän jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi.

Toisena hyvänä over-joukkueena voidaan pitää Edmonton Oilersia, jossa häärii tehokaksikko Connor McDavid sekä Leon Draisatl. Kyseisten miesten maineesta lienee turha kertoa sen enempää. Sen tietää jokainen, joka seuraa NHL:ää. On syytä huomata, että joukkue mättää maaleja järkyttäviä määriä mutta samalla se on myös puolustuksesta pois. Näin ollen, kun etsimme over-joukkueita Intohimoisesti, niin meidän kannaltamme se on hyvä, että joukkue tekee runsaasti maaleja ja päästää niitä paljon.

Samaan hengenvetoon on hyvä mainita Colorado Avalanche, jossa maalintekovastuussa ovat Suomen lahja Mikko Rantanen sekä Nathan MacKinnon.

Yhteenvetona NHL:stä voidaan todeta, että hypoteettisesti jos jokaiseen pelattavaan otteluun löisi over-tuloksen ennen peliä (PG), niin kauden päätyttyä olisi aivan varmuudella rollin osalta plussalla.

Kuten jo todettua, niin NHL on muuttunut todella maalinteko-liigaksi, ja veskarit joutuvat seisomaan osassa peleistään jopa päällään, että saavat kiekkoja torjuttua.

Muista liigoista on pakko nostaa esille Sveitsin pääsarja ja samalla Iso-Britannian. Ensimmäisenä mainittu on yksi Euroopan parhaista sarjoista, joissa esiintyy runsaasti muun muassa suomalaisia pelaajia.

Isossa-Britanniassa tulee maaleja julmetusti. Se kannattaa ottaa ehdottomasti seurantaan.

Kaikkia tietysti miellyttää ja haluttaa huikea lotto-liiga, eli SM-Liiga. Se on ehdottomasti Geen punaisella listalla, mutta mikäli sieltä jotain on pakko saada lapulle, on Tappara hyvä kohde!

Entäpä NBA

NBA-kausi alkaa ensi viikolla lokakuun loppupuolella ja päättyy runkosarjan osalta ensi vuoden huhtikuuhun. Joukkueet pelaavat vielä tällä hetkellä treenimatseja ja luovat taktiikoita sekä kokoonpanoja tulevaa kautta varten.

Mutta myös NBA:n osalta on todettava, että ottelut tulevat olemaan todella pisterikkaita. Joukkueista mainittakoon ensimmäisenä Los Angeles Lakers. Siellä häärii kaksi tuttua nimeä, Lebron James sekä Anthony Davis. LeBron keskittyy täysin hyökkäämiseen, kun taas omasta korista on vastuussa myös Davis. Kaikkien aikojen paras pistemies LeBron James ei missään tapauksessa ole jo edesmennyt, nukkuva karhu, vaan on täyttä rautaa myös tulevalla kaudella. kyseinen mies on korvaamaton joukkueelle kuin joukkueelle, se on vuoden varmaa.

Seuraavana on pakko mainita Milwaukee Bucks, jossa koreja tekee Giánnis Antetokoúnmpo. Mutta Antetokoúnmpo on kohtalaisen yksin korintekovastuussa ja kuitenkin koripallo on joukkuepeli. Mutta nostetaan kyseinen herra ja joukkue seurantalistalle ja katsotaan, miten niitä koreja syntyy.

Seuravana mainittakoon Denver Nuggetsin Nikola Jokić, joka on kotoisin Serbiasta. Miehellä on älyttömät kyvyt luoda pisteitä. Samaa voi sanoa Dallas Mavericksin Luka Dončićsista.

Viimeisempänä muttei vähäisimpänä mainittakoon Jayson Tatum Celticistä sekä Donovan Mitchell Cavseista.

Ja kuten tuli jo todettua, ennustettavissa on todella pisterikas kausi, joten kannattaa pelata overeita ja Team Totals -overeita.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.