Scroll Top

Tennis – Henri Kontinen ja John Peers putosivat jatkosta Ranskan avoimissa

Gamblers tennis 9

Suomen Henri Kontinen ja hänen australialainenparinsa John Peers hävisivät Ranskan avointen nelinpelin kolmannelle kierrokselle USA:n Rajeev Ramille ja Iso-Britannian Joe Saliburylle erin 2-1 (3-6, 6-3, 7-6). Tasainen ottelu kesti peräti reilut kaksi tuntia. Näin hyvin alkanut turnaus päättyi Kontisen ja Peers:n osalta harmittavasti jo kolmannelle kierrokselle.

Embed from Getty Images

Avauserä sujui Kontinen-Peers kaksikolta todella vahvasti ja parin syöttö oli yhtä vakuuttavaa kuin turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Ensimmäisen erän ratkaisuksi muodostui erän neljäs syöttövuoro, jossa Kontinen ja Peers pystyivät ottamaan tärkeän syötönmurron. Kun tämän jälkeen oma syöttö pysyi vahvana otti Kontinen-Peers parivaljakko erävoiton itselleen luvuin 6-3.

Kontinen ja Peers aloittivat toisen erän todella nihkeästi ja parille tuli lukuisia helppoja virheitä. Sitä vastoin Ram ja Salisbury pelasivat erittäin vahvasti ja menivät murron turvin nopeassa tahdissa 3-0 johtoon. Erän edetessä Kontinen ja Peers paransivat peliään, mutta tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Ram ja Salisbury otti erävoiton itselleen luvuin 6-3 ja näin ottelussa mentiin ratkaisevaan kolmanteen erään.

Embed from Getty Images

Kontinen ja Peers aloittivat kolmannen erän hyvin ja pari piti heti alkuun oman syöttönsä. Kaksikolle aukesi myös loistava paikka syötönmurtoon, kun he saivat neljännessä pelissä kolme murtopalloa itselleen. Ram-Salisbury kaksikko selvitti kuitenkin tilanteen ja onnistui vaikeuksien jälkeen pitämään syöttönsä ja näin he tasoittivat lukemat 2-2. Tämän jälkeen ottelu jatkui pitkään tasaisena ja molemmat parit pitivät omat syöttönsä varsin vaivatta eikä murtopalloja nähty. Lopulta ratkaisi venyi aina tie-breakiin asti, jossa Raam-Salisbury oli parempi luvuin 7-5 ja näin kaksikko eteni puolivälieriin erin 2-1.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.