SalBalle luu käteen Espoossa – Oilers ratkaisi viimeisellä minuutilla

Rauman SalBalle jäi luu käteen Salibandyliigan illan ainoassa ottelussa, kun isäntä Oilers nousi Espoossa tappiolta tasoihin ja iski viimeisellä minuutilla 6-5-voittomaalin.

Raumalaisittain näytti vielä toisessa erässä hyvältä, kun isäntien oma maali siirsi SalBan 3-2 johtoon ja Jani Lehtoniemi laukoi kohta eron kahteen. Erikoistilannepelaamisestaan kuulu Oilers kuitenkin näytti, mistä maine on peräisin, kun Ilari Talvitie ensin kavensi toisen erän loppuun siirretyn rangaistuksen aikana ja sitten tasoitti ylivoimalla kolmannen alkuun. SalBan Janne Hyvönen kykeni vielä kuittaamaan Oilersin Severi Korhosen johtomaalin, mutta viimeisenä juhlivat espoolaiset. Alle jo kolme maalia syöttänyt Riku Holopainen iski Oilersin voittomaalin vain 38 sekuntia ennen ottelun loppusummeria.

Voitto nosti Oilersin liigakärkeen pisteellä ohi Nokian KrP:n.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Westend Indians – TPS ja Steelers – Koovee.