Scroll Top

MLB: World Seriesin mestaruus on selvillä ensi yönä

Gamblers MLB

MLB alkoi huhtikuussa ja ensi yönä se päättyy. Cleveland Indians ja Chicago Cubs kohtaavat Game 7:ssä otteluvoittojen ollessa tasan 3-3. Kävi miten tahansa niin kovin moni ei uskonut mestaruuden menevän kumpaakaan kaupunkiin kauden alussa. MLB:ssä ennen kauden alkua tehdyt voittajavedot ovat yhtä todennäköisesti osuvia kuin lotto. Joitain asioita pystyy päättelemään mutta mikäli joku perustelee ennen kauden alkua tipsissä World Seriesin voittajan, hän ei tiedä lajista hölkkäsen pöläystä.

Sarja oli jo eilen katkolla Indiansille mutta heidän kummullaan pää ei kestänyt ja Cubs nuiji intiaanilauman maanrakoon huikealla lyöntivoimalla! Cubs on joukkueista parempi lyömään, joten jälleen katseet kiinnittyvät pesien välissä olevalle hiekkalaatikolle.

Cubs marssittaa kehiin superlupaus Kyle Hendricksin. Vasta 26-vuotias Hendricks pelaa toista kauttaan ja uralta on tarjota Top ten tehot. Ensimmäisessä post season -pelissä Hendricksin nuppi ei kestänyt mutta sen jälkeen nuorukaisen otteet ovat olleet todella varmoja ja kaikki merkit viittaavat siihen, että Kyle Hendricks kestää paineet tilanteessa kuin tilanteessa. Tänään panoksena ei ole kuin yli 100 miljoonan silmäparin seuraama voitto tai tappio.

Embed from Getty Images

Indians vastaa huutoon heittämällä kummulle kokeneemman Corey Kluberin. Kluber on ollut ilmiömäinen koko post seasonin ja nähtäväksi jää, miten 30-vuotias birminghamilainen saa pidettyä Cubsin tulivoiman kurissa.

Embed from Getty Images

Tipsit on tältä kaudelta tipsailtu, nyt vaan nautitaan!

World Series, Game 7, kello 02:00

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.