Scroll Top

UCL: Maalijuhlat Puolassa?

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Realin tähtisikermä pelaa keskiviikkoiltana Mestarien liigaa Varsovassa. Isäntänä toimii Legia, jolle lohkossa on tarjolla vain statistin rooli. Usein itäisen Euroopan joukkueilla on ollut vahva kotietu talven lähestyessä, mutta nyt mikään ei puhu kotijoukkueen menestyksen puolesta.

Legia on kriiseillyt koko syksyn ja nyt tyhjällä stadionilla ei edes kotiyleisö tuo tukea. Edellisessä ottelussa Legialla on alla voitto sarjajumbosta lukemin 4-2, mutta tuossakin ottelussa tosiaan omissa soi kahdesti. Nyt vastaan asettuu muutamaa astetta kovempi hyökkäyskalusto.

Real Madrid pelasi myös viikonloppuna runsasmaalisen kamppailun, kaatamalla Alavesin 1-4. Hyökkäystehot alkavat siis löytyä, vaikka Ronaldo ei vieläkään ole parhaimmillaan. Kotonaan Real voitti Legian 5-1, ja vastaavat murskajaiset voidaan hyvin nähdä tälläkin kertaa.

Tällaiset kamppailut olisivat myös Ronaldolle erinomainen tilaisuus avata maalihanat ja saada näin pieni itseluottamusboosti sarjapeleihin sekä tuleviin, astetta kovempiin herkkusieniliigan koitoksiin.

MESTAREIDEN LIIGA

Legia – Real Madrid
Kello 21:45

Cristiano Ronaldo will score 2 or more @ 2.20 Bet365
Real Madrid -2.5 @ 1.83 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.