Scroll Top

Mihin maihin ei kannata tuhlata pelikassaansa?

Punainen lista red list

Ensimmäisenä on pakko sanoa tässä tilanteessa, jonka jokainen varmasti ymmärtää, että Venäjälle ja Valko-Venäjälle betsaamista ei missään tapauksessa suositella, mikäli se ylipäänsä on millään bookerilla edes mahdollista.

Seuraavana punaiselle listalle joutuu koko Afrikka, jonka kaikkien maiden sarjat ovat täysin lottoa. Jos tykkää betsata undereita, niin silloin Afrikka on loistokohde.

Toinen maanosa, johon ei kannata tuhlata rahojaan, on Etelä-Amerikka. Siellä pelaajat ovat niin temperamenttisia, että keltaisia ja punaisia kortteja viuhuu kuin sieniä sateella. Ja mikäli joukkue sattuu johtamaan peliä ja peliaikaa on enää parikymmentä minuuttia jäljellä, niin kentällä maataan parhaimmassa tapauksessa, tai pahimmassa tapauksessa, miten sen nyt ottaa, jopa 20 minuuttia ja esitetään loukkaantunutta. Se on heidän elämäntyylinsä ja pelitapansa mutta eurooppalaisittain ja vedonlyöjän silmin katsottuna se on äärimmäinen riski, että ottelussa tulee esimerkiksi punainen kortti.

Embed from Getty Images

Joten ei vetoja näihin kahteen edellä mainittuun paikkaan.

Matkustetaan seuraavaksi Eurooppaan ja suunnataan katse punaisella listalla oleviin sarjoihin. Ensimmäisenä varoituksen sana kaikista Espanjan liigoista, poislukien La Liga. Kyseisen maan kaikki sarjat ovat äärettömän epäluotettavia ja niihin on todella vaikea tehdä mitään ennakko arvioita. Edelleen jos tykkää pelata undereita niin kyseiset liigat saattavat sopia niihin. Mutta kun Gee vihaa undereita, toisin kuin lähes yhtä legendaarinen kuin Chuck Norris eli herra Jorma Vuoksenmaa, niin maa saattaa olla siihen oiva kohde. Muuten Eurooppa on erinomaista pelikenttää ja matseja on valtavia määriä. Esimerkkinä mainittakoon Englanti, jossa erilaisia liigoja pyörii lauantaisin todella monia, joihin kannattaa ehdottomasti paneutua ja valita sieltä mieleisensä niin, että tulee kyseisen liigan asiantuntijaksi. Tällöin on helppo betsata ja todennäköisyydet kasvaa.

Tämän jälkeen mennään luontevassa järjestyksessä kohti Aasiaa, ja poimitaan sieltä ensimmäisenä punaiselle listalle Etelä-Korea. Sen lisäksi että kyseisen maan sarjat ovat todella ennalta-arvaamattomia, niin myös paikalla olevat scoutit, elikkä ne henkilöt, ketkä syöttävät reaaliaikaisesti dataa vedonlyöntiyhtiölle siitä mitä kentällä tapahtuu, ovat ehkä maailman huonoimpia siinä toimessa. Peli näyttää koko ajan suljetulta ja scoutti painaa pienissäkin tilanteissa ohjelmansa tiettyä nappia ja kaikki liinat menevät pois vedonlyöntiruudulta. Tästä ominaisuudesta tunnistaa kaikki etelä-korealaiset scoutit ketkä työskentelevät ympäri Aasiaa, eritoten Intiassa. Sellaista ottelua on äärimmäisen tylsä seurata jos on Live-pelaaja.

Myös kaikki arabimaat, poislukien Saudi-Arabian pääliiga ovat Geen punaisella listalla.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä mainittakoon Kiinan kaikki eri alasarjat. Pääliigassa on hyviäkin pelikohteita.

Lisäksi on pakko kertoa, mitä tarkoittaa vedonlyönnissä ”miina”! Miinalla tarkoitetaan bookerin ansaa hyvällä kertoimella, joka on tilastollisesti erittäin suurella todennäköisyydellä häviävä sijoitus.

Otetaan yleisempänä miinana jalkapallo-ottelu, jossa tilanne on erätauolla 1-2, 2-1. Liina maalimäärälle kyseisessä tilanteessa on hyvin usein 4.5 ja kerroin hyvä. Mitä johtava joukkue sopii pukukopissa puoliajalla? No he rupeavat puolustamaan ja johdossa olevan joukkueen maaliodottama voi olla mitä tahansa, mutta maalit ovat kummallakin joukkueella usein harvassa ja ottelussa tehdään toisella puoliajalla maksimissaan yksi maali ja lopullinen maalimäärä on neljä. Kun meillä oli puoliajalla valittu liinaksi 4.5, bookeri voitti.

Älä astu miinaan!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.