Kumpi jatkaa välieriin, Astros vai Rays? Lue ennakko ja kurkkaa vihje!

MLB:n postseasonin välierät starttaavat viikonloppuna ja ensi yönä, kun suomipoika nukkuu peukku suussa, Houston Astros ja Tampa Bay Rays ratkaisevat Minute Maid Parkissa, kumpi jatkaa otteluitaan ja kumpi lähtee Pattayalle! Tilanne ottelusarjassa on 2-2 ja molemmat joukkueet ovat napanneet voittonsa vähintään kahden juoksun erolla kotikentällään.

HOUSTON ASTROS

Astros on kova! Gee luuli virheellisesti, että se marssii Raysia vastaan jatkoon 3-0 mutta toisin kävi. Mutta mikään ei poista sitä tosiaa, että joukkue oli koko runkosarjan paras ja ehyin tiimi. Astros oli yksinkertaisesti aivan helvetin hyvä. Gee ei kykene millään käsittämään, mistä kummasta Tampa sai avaimet kahteen satumaiseen voittoon mutta ne tulivat täysin ansaitusti. Postseasonilla ei saa mitään ilmaiseksi.

ACE-pitcherit ovat kyykänneet viime päivinä tasaisesti. Pää kun ei kestä niin se ei kestä. Moni voi ottaa vitsinä Geen vuosien aikana monta kertaa heittämän lauseen, että se ja se pitcheri on mennyt lataamoon mutta niin he vain ovat. Kuukauden mindfullness harjoittelu jossain huomattavan halvassa hoitokodissa on latonut moneen MLB-pelaajaan lisäkierroksia.

Ensi yönä Astrosin kummulle nousee liigan tämän hetken paras syöttäjä Gerrit Cole. Cole syötti jo kerran Tampaa vastaan aivan uskomattoman pelin 7.2IP, ERA 0.00, 15 SO ja WHIP 0.65. Toistetaan samat asiat kun ihan kaikki ei varmaan lukenut Geen viime kirjoitusta nimenomaan Colen pelistä. Hän on aivan käsittämättömän rauhallinen ja on kestänyt postseasonin luomat uskomattomat paineet, jotka harva pitcher kestää. Paineiden määrää ei voi korostaa, se on nähty Greinken, Kershawin ja muiden herrojen kanssa mutta Cole ei ole pettänyt ja tuskin tulee pettämään ensi yönäkään. Hänen tavaramerkkinsä rauhallisuuden lisäksi on valtava kierrevalikoima ja nopeat syötöt. Cole on painajainen vastustajalle!

Embed from Getty Images

TAMPA BAY RAYS

Tampa teki ihmeen ja voitti molemmat kotipelinsä tasoittaen sarjan. Gee ei ainakaan asiaa osannut veikata ja näillä mennään!

Ensi yönä Tampan aloittajaksi tulee Tyler Glasnow. Nuorukainen pelasi kaudella vain 12 peliä ERA 1.78 ja se on äärettömän hyvä lukema. Houstonia vastaan Glasnow on syöttänyt sarjassa kerran IP 4.1 ERA 4.15. Mitähän tähän nyt sanoisi… Kaikki on postseasonilla mahdollista mutta mikäli Glasnow kummulla kestää umpihullun vieraskatsomon edessä niin nuorukaisella on edessään tuntuva palkankorotus. Tähän voisi kirjoittaa vaikka väitöskirjan verran tekstiä mutta todetaan vain ainoastaan sanat paine, kokemattomuus, aikainen RP rumba ja Houstonin kovuus.

Embed from Getty Images

Gee lähtee hakemaan Houstonin vähintään kahden juoksun voittoa! Perusteluja on miljoona. Ottelu on aivan pakko katsoa ja ihailla Colen taitoa ja kauhistella Tampan pitcherien rumbaa!

Tsemppiä kaikille otteluun!

MLB, POSTSEASON

Houston Astros – Tampa Bay Rays
Kello 02:07

Astros -1.5 @ 1.80 William Hill
Panos: small

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.