Ennakko ja vihje illan MLB-otteluun!

Tampa Bay Rays ja Houston Astros jatkavat postseasonin ottelusarjaansa Tropicana Fieldillä. Houston johtaa sarjaa jo 0-2 ja ei ensi yönäkään Tampalla ole ässää heittää hihastaan mutta lähdetään tällä kertaa pelaamaan juoksumäärää otteluun!

Embed from Getty Images

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

TAMPA BAY RAYS

Rays pääsi Wild Card-ottelulla mukaan varsinaiselle postseasonille ja Houstonin kanssa se on joutunut todella kovaan puristukseen. Astros oli koko runkosarjan kovin joukkue, joten tuskin kukaan pystyy hyvällä omallatunnolla sanomaan, että Tampan asetelmat ovat kovinkaan herkulliset. Astros on jokaisella osa-alueella kotijoukkuetta parempi.

Ensi yönä Raysin kummulle hyppää kokenut Charlie Morton. Hän on kerennyt pelaamaan liigassa jo yli kymmenen vuotta, joten keltanokaksi häntä on turha syyttää. Yli 200 runkosarjaottelun saldon omaava Morton syötti kauden ERA 3.05 ja postseasonilla hän on kerennyt pelaamaan yhdessä ottelussa jo 5.00 IP ERA 0.00. Yksi juoksu Mortonin kentälläolon aikana ehti syntyä mutta se juoksu syntyi errorin johdosta. Morton osoitti todella vakuuttavia otteita mutta ainoa ongelma Raysilla on se, kauan Morton on kentällä? Mikäli hän syöttää taas ainoastaan 5.00 IP niin tämä tipsi saattaa mennä perseelleen sillä tehokkaista pullbeneistä Rays ei ole tunnettu. Todennäköisesti ja toivottavasti Morton on kauemmin kentällä. Joka tapauksessa Houstonille tuskin on odotettavissa montaa juoksua.

Embed from Getty Images

 

HOUSTON ASTROS

Houston on ollut todella vakuuttava ja ensi yönä se saa räkäpään sijaan täyden full metal jacketin kun askiin hyppää rockitukan kasvattanut  Zack Greinke. Greinke on ollut jo usean kauden liigan top 10 pitcher. Greinke on todella kokenut SP kenelle kyykyt eivät ole todellakaan arkipäivää. Greinke syötti runkosarjassa 33 peliä aivan mahtavalla ERA 2.93. Postseasonilla hän ei ole vielä kentälle kerennyt mutta odotettavissa on vähintään 7.00 IP ERA alle 3.00. Näin Gee siis veikkaa, ei tiedä! Greinken syöttöihin osuminen on äärettömän vaikeaa ja muutenkin ongelmissa oleva Rays sen tulee illalla todistamaan!

Embed from Getty Images

Ottakaa huomioon, että ottelu tulee jo Suomessa illalla niin moni kerkeää matsin katsoa jos ja kun kiinnostusta toivottavasti riittää! Vaikka Astros homman taas todennäköisesti hoitaa niin ottelusta on luvassa todella mielenkiintoinen ja jännittävä! Jostain syystä moni bookeri on lyönyt lapun luukulle tämän ottelun kanssa. Toivotaan, että jokainen ehtii saada lappunsa sisään.

Mukavaa matsia kaikille!

 

MLB, POSTSEASON

Tampa Bay Rays – Houston Astros
Klo 20:05

Under 7.5 @ 1.96 888sport
Panos: small

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.