Korisliiga: Pyrintö – KTP

Kotkan ylpeys matkustaa tänään Tampereelle Pyrinnön vieraaksi! Kotkalaiset eivät itse usko nettisivujensa mukaan voittoon eikä näytä uskovan kukaan mukaan, paitsi G! KTP:lle on annettu aivan liian iso kerroin ja sen kotkalaiset tänään napsasevat mukaansakin.

Pyrintö on todella historiallinen ja kova joukkue. Viime kauden Suomen mestarin kotiluola on vaarallinen paikka aina. Sunnuntaina tappion Pyrintöä vastaan koki Kouvot lukemin 75-88. Pyrintö on sarjan parhaita levypallojoukkueita, ja joukkue on nopea. Se ottaa ylivoimaisesti eniten pelitilanneheittoja koko sarjassa, mitä selittävät levypallojen lisäksi sarjan pienin menetyskeskiarvo, sekä myös toiseksi suurin riistolukema. Lisäksi laituri Tyrone Kentin vaihtuminen takamies Bryan Hopkinsiin on muuttanut joukkueen tilannetta entisestään.

Mutta mutta, katsellaas nyt vielä hetki…

  • KTP johtaa sarjaa ja se on hävinnyt vain kuusi ottelua
  • Pyrinnön pelitilanneheittojen osumaprosentti on heikoin Hongan jälkeen
  • KTP pelasi flunssaisena ennen pelitaukoaan ja silti loistavasti
  • Pyrintö on vasta kuudes (6.) koko sarjassa ja se on pelannut kuusi ottelua enemmän kuin KTP
  • Viimeisessä kahdessa matsissa vaarallisella Pyrinnön kotiareenalla joukkue koki selkäsaunan Namika Lahdelle ja Bisonseille, jotka painii tällä hetkellä eri sarjassa kuin kotkalaiset.
  • KTP:lle tarjotaan kerrointa 2.25 ja se nousee vaan
  • KTP on hävinnyt viimeksi Suomessa Kauhajoen Karhuille marraskuussa
  • Kaikki odottaa Pyrinnöltä tänään mahtisuorituksia ja KTP tulee matsiin rennoin rantein

Kyllä kyllä, Gee lyö lapulle ainakin kakkosen!

Miesten Korisliiga

Pyrintö – KTP
Kello 18:30

KTP @ 2.25 Bet365

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa. Löydät sen täältä!

Vihreään pelimaahan pääset täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.