Scroll Top

Katsaus E-Sportsiin ja vedonlyöntimaailmaan

Miro testi

Elektronisen Urheilun, E-sportsin tai mitä termiä asiasta haluaakin käyttää, suosio on räjähtänyt maailmalla käsiin!

Keskivertosuomalainen ei ymmärrä lähellekään, miten isosta asiasta on kyse. Ihmisyhteisö on karrikoiden jakautunut kahteen osaan: E-sportin intohimoisiin seuraajiin ja ihmisiin, kenellä on lajista täysin väärät ennakkoluulot ja -tiedot.

Cah22EiWcAAdbp-

Mitä siitä? No sitä siitä, että E-Sport-yhteisö ei koskaan saa ansaitsemaansa kunniaa, mikäli avointa ja rehellistä tietoa ei jaeta yhteisön ulkopuolelle. Iltapäivälehdet asiasta ei ymmärrä yhtään mitään ja sitä varten on Geemedia. Koko media perustettiin ajamaan heikompien lajien, juniori- ja naisurheilun asemaa. Media kattaa lajin kuin lajin, sukupuolen kuin sukupuolen jne. Mutta se siitä, kuilu on suuri, sitä yritetään kaventaa ja jakaa tietoa. Artikkelin pääasiallisena tarkoituksena on kertoa siitä, miten E-Sportsia betsataan eli lyödään vetoa!

Suurelle osalle tullee yllätyksenä, että elektronisesta urheilusta voi lyödä vetoa usealla eri bookerilla eli vedonlyöntitoimissa. Veikkaus voidaan unohtaa; Kekkonen ja DX 386:t oli, nyt on 2016.

wall

Itse vedonlyönnistä on tuhansia kirjoja ja sinne emme mene! Vedonlyönti itsessään on jännittävä lisä urheilun kuin urheilun seuraamiseen. Miksi siis ei löisi vetoa jostain ottelusta, jota seuraa ja sen jälkeen vaihtaa kalsarit koska jännitysmittari kipusi yli? Vedonlyönti on monelle kummitus ja se sotketaan usein uhkapelaamiseen, jota Geemedia vastustaa jyrkästi! Kaikki on kivaa kun hallitsee itseään.

Onko vedonlyöntiyhtiöt turvallisia? Ovat, turvallisempia kuin esimerkiksi lähikauppa! Geemedialla on isot korvat ja epäselvyyksiin reagoidaan välittömästi ja siihen bookereille eli yhtiöillä ei ole varaa. On hyvä muistaa, että joukkoon mahtuu epärehellisiäkin toimijoita, joten seuraa ohjeita niin sinä ja rahasi olette turvassa! Suurin osa Geemedian suosimista yhtiöistä on pörssissä, joten ei heillä ole epärehellisyyksiin varaa.

Kirjoitushetkellä (Suomen aikaa 04:42) on pelattavissa 12 eri turnausta, joissa on otteluita runsaasti. Normaalisti veikataan voittajaa, mutta suosituimmissa peleissä, finaaleissa vetoa voi lyödä aina laukausten määrästä pistemääriin jne. Osa vedoista tapahtuu ennen kuin ottelu alkaa mutta myös ns LIVE-vedot on arkipäivää; tällöin olet kiihkeämmin pelaamisessa mukana!

Kysymyksiin vastataan mielellään :) Geemedian suosittelemia pelipaikkoja ovat seuraavat.

 

Bet365

Bit.ly/GBet365

gamblers-unibet-banner-1

Bit.ly/GUnibet

william-hill-logo

Bit.ly/GWilliamHill

Comeon-GIF

Bit.ly/GComeOn

Poikkeuksena edellä mainituista mainittakoon bit.ly/GBetfair jossa sijaitsee pörssi eli pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan vaikka miljoonan euron panoksilla!

Käy tutustumassa, se onnistuu ilman rekisteröitymistä :) Huomioi, että olet oikeutettu huomattavaankin rahallisiin bonuksiin edellämainittujen linkkien takaa!

Vedonlyönnin ikäraja on 18-vuotta ja sen nuorempia ei kelpuuteta pelaamaan eikä Geemedia neuvo asiassa heitä eteenpäin, sillä olemme sitoutuneita vastuullisen vedonlyönnin etiikkaan!

Käykää ihmettelemässä, ei ne pure ;) Lisätietoa ja vihjeitä Facebookissa, nettisivuilla geemediasports.com ja Twitterissä @geemedia

Artikkelin idea oli antaa lajiin lisää verukkeita, kyseessä ei ole mainos, rahaa siitä emme valitettavasti saa!

Peli ja taisteluonnea!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.