Scroll Top

KalPa hakee kolmatta kotivoittoa patapakan kustannuksella

Tiistaina KalPa tarjosi kotiyleisölleen viihdettä koko rahan edestä. Kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin ja lopulta aina voittoon asti noussut kuopiolaismiehistö on nyt napannut kauden kolmesta ottelustaan kaksi voittoa, joista molemmat ovat irronneet kotiyleisön edessä. Kilpipaitojen pistepussiin on kertynyt voittojen myötä yhteensä viisi pistettä.

KalPan tavoin vahvasti kotonaan ensimmäisissä otteluissa on esiintynyt myös perjantai-illan vastustaja Porin Ässät. Ässät voitti ensimmäisessä kotiottelussaan Lukon luvuin 3-2 ja keskiviikkona jatkoaikatappion Isomäessä koki myös HPK, kun pisteet jäivät Poriin numeroin 2-1.
Jatkuuko Pitkäsen lento?

Miikka Pitkänen on ollut KalPan hyökkäyksen kirkkaimpia tähtiä alkukauden otteluissa. 20-vuotias hyökkääjä on iskenyt maalin nyt kolmessa perättäisessä Liiga-kamppailussa ja ”Toivalan Datsjuk” osui putkien väliin myös CHL:n lohkovaiheen viimeisessä ottelussa, joka kasvattaa maaliputken pituuden jo neljään otteluun.

Pitkäsen vierellä tiistaina kovasta työnteosta tunnustusta sai myös Tommi Jokinen, joka hankki joukkueelle lukuisia tekopaikkoja ja alusti Pitkäsen 1-2 –kavennusosuman.

Embed from Getty Images

Työteliästä ja fyysistä patanippua vastaan KalPan täytyy pitää pelinopeutta yllä, jotta porilaismiehistölle ei jätettäisi liikaa mahdollisuuksia päästä kamppailuun mukaan fyysisillä otteilla. Ässät on kauden kolmessa ottelussaan onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa ja kauden ensimmäinen vierasmaali odottaa vielä itseään.
Kaukalossa ensiesiintyy uusi KalPa-pelaaja

Raamikkaan (187 cm, 88 kg) ja 215 Liiga-ottelua pelanneen keskushyökkääjä Matias Myttysen (26) kanssa on solmittu lokakuun loppuun ulottuva try out -sopimus, joka sisältää seuran option loppukaudesta. Myttynen debytoi kuopiolaisyleisön edessä Ässät-ottelussa.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.