Golf – Suomalaispelaajat aloittivat kelvollisesti Eurooppa Tourin kilpailussa Abu Dhabissa

Suomalaispelaajat aloittivat urakkansa kelvollisesti rahakkaassa seitsemän miljoonan euron arvoisessa Eurooppa Tourin kilpailussa Abu Dhabissa. Parhaiten suomalaispelaajista suoriutui kautensa avannut Mikko Korhonen, joka pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen kaksi alle parin ja mies on kilpailussa tällä hetkellä jaetulla sijalla 33, mutta ero esimerkiksi top kymppiin on vain muutama lyönti. 

Embed from Getty Images

Korhonen aloitti kilpailun upeasti ja hän teki heti kahdella ensimmäiselle reiälle birdiet. Suomalaispelaajan päivä sujui muutenkin todella tasaisesti ja vaikka tuloskorttiin tulikin kaksi bogeya rei´`ille 15 ja 7 voi miehen kierrosta pitää kokonaisuudessaan onnistuneena. Huomenna Korhonen pääsee starttaamaan heti aamusta ja mikäli pelaaminen on kohdillaan myös perjantaina on miehellä hyvät mahdollisuudet pelata loistavat asemat v-lopun jatkokierroksille.

Kilpailun kolme muuta suomalaista Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen ja Roope Kakko pelasivat myös kohtalaisen hyvän avauskierroksen. Koko kolmikko pelasi avauspäivän tasan parissa ja vaikka sijoitus ei tässä vaiheessa olekaan mikään kummoinen on jokaisella pelaajalla hyvät mahdollisuudet selvittää cut-raja huomisella kierroksella. Tärkeintä ensimmäisessä kierroksessa oli lähinnä se, että kukaan kolmikosta ei pelannut itseään pihalle heti avauspäivänä  jälkeen. Erityismaininta täytyy antaa kilpailuun karsintojen kautta päässeelle Kakolle, joka oli ennen viimeistä reikää tuloksessa kaksi yli parin, mutta mies pystyi taikomaan päätösreiälle upean eaglen, joka antaa varmasti rutkasti itseluottamuista huomiselle.

Embed from Getty Images

Kilpailua johtaa avauspäivän jälkeen Etelä-Afrikan Shaun Norris ja Italian Renato Paratore, jotka pelasivat avauspäivän upeasti tulokseen kahdeksan alle parin. Kaksikosta kahden lyönnin päässä on kilpailun suurin voittajasuosikki maailmanlistan ykkönen USA:n Brooks Koepka sekä Australian Jason Svrivener.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.