Esittelyssä Combat Academy of Finland

Combat Academy of Finland on vuonna 1993 perustettu taistelu-, itsepuolustus- ja kamppailulajien opettamiseen erikoistunut Akatemia, jossa opetusta järjestetään harrastetasosta aina ammattilaisten maailmanmestaruuksiin asti.

Harjoitustilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä sekä Vantaan Myyrmäessä.

Opetukseen on osallistunut perustamisesta lähtien yli 10 000 oppilasta yli 600:lla perus- ja jatkokurssilla. Lajeina löydät tällä hetkellä kickboxingin, thaiboxingin, krav magan, ladythaiboxingin, kuntonyrkkeilyn, systeman, wing tsun, escriman, brasilialaisen jujutsun, spine of warriorin,  lukkopainin ja MMA -vapaaottelun.

image

Combat Academyn amatööri- ja ammattilaiskilpailijat ovat saavuttaneet vuosien aikana kamppailulajeissa yli kymmenen maailmanmestaruutta sekä lukuisan määrän EM-, PM- ja SM-titteleitä tuloksekkaan ja ammattimaisen kilpailu- ja valmennustoiminnan ansiosta. Lisäksi Combat on onnistunut pudottamaan tuhansia kiloja ”rasvaa” kansalaisilta ja opettanut uusia terveellisempiä elintapoja sadoille ja taas sadoille ihmisille.

Kuulostaako liian hurjalta, vaativalta tai jopa pelottavalta? Mikäli kyllä, niin olet erehtynyt!

Combat Academy tarjoaa kaikille jotain! Minimi-ikäraja kursseilla on noin 13-14 vuotta lajista ja henkilöstä riippuen. Yläikärajaa ei luonnollisestikaan ole eikä sinulta vaadita valmiiksi maratoonarin kuntoa mennäksesi mukaan; päinvastoin, mene mukaan siksi, että kunto nousee ja samalla opit jotain uutta! Et voi olla niin huono tai iso, että et kelpaisi touhuun mukaan.

Monelle myöntämätön syy olla aloittamatta itsepuolustuslajia on pelko siitä, että saa osumaa ja ensimmäisten treenien jälkeen silmä on mustana ja nenä vinossa. Combat Academyssa et saa osumaakaan mikäli et tahdo; otteluharjoitukset ovat erikseen, jolloin otetaan kontaktia. Voit harjoitella tekniikkakursseilla potkunyrkkeilyä vaikka 20-vuotta ilman ottelemista.

Jo peruskursseista lähtien kouluttajat ovat äärettömän kokeneita ammattilaisia. Et voi olla miltään ominaisuuksiltasi liian huono aloittaaksesi harrastusta etkä niin hyvä, että seura ei pystyisi enää tarjoamaan mitään.

Combat Academyn on perustanut Ari Kangas, jonka lähes jokainen kamppailu- ja budolajeja seuraava tai harrastava henkilö tietää. Kangas häärää edelleenkin salilla aamusta iltaan, Dan vyöarvot krav magassa ja kickboxingissa, intohimo ammattiin sekä Kankaan huumorintajuinen, reilu ja sosiaalinen luonne näkyy Combatin kaikessa toiminnassa. Kankaan koulua on edustanut mm. kautta aikain maailman paras thainyrkkeilijä, 14-kertainen maailmanmestari Jomhod Kiatadisak, joten jotain Combatissa on tehty oikein.

Ari Kangas, Combat Academy of Finland

Ari Kangas, Combat Academy of Finland

Miten pääsen touhuun mukaan?

Peruskurssilla!

Uuden lajin aloittaminen alkaa aina peruskurssilla, joka kestää noin kaksi (2) kuukautta. Harjoituksia on viikossa lajista riippuen 2-4 ja harjoituksen kesto on n. 60 minuuttia kerrallaan.

Peruskurssilla

– ei vaadita aikaisempaa kokemusta lajista; se on nimensä mukaisesti tarkoitettu aloittelijoille lajin perustaitojen hankkimiseksi

 

– ei tarvita sisäliikunta-asun lisäksi mitään muita varusteita tai välineitä

 

– harjoitellaan kullekin lajille ominaisia harjoitteita

 

– kurssin päätteeksi on taso- tai vyökoe riippuen lajista. Kokeen läpäisseet voivat jatkaa harjoitteluaan seuraavan tason ryhmässä.

Ja sen jälkeen…

Jatkoharjoittelu peruskurssin jälkeen tapahtuu lajiryhmissä ohjatusti. Harjoitusmaksu oikeuttaa käymään kaikissa oman lajin harjoituksissa ja kaikkien muiden lajien harjoituksissa, joista harjoittelija on suorittanut peruskurssin.

 

image

Mikäli haluat nostaa kuntoasi, oppia puolustamaan itseäsi ja läheisiäsi, haluat uuden harrastuksen, haluat uusia kavereita tai olipa syy mikä tahansa, hakeudu peruskurssille! Seuraavat peruskurssit alkavat lokakuussa 2017.

Löydät Combat Academyn netistä osoitteesta www.combat.fi

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin