Ensi yönä MLB:ssä kohtaa kokemus, lue tipsi!

Viime yön baseball-tipsi osui hienosti ja jatketaan tänään siitä! Otteluksi olemme poimineet Arizona Diamondbacksin ja NY Yankeesin matsin. Ottelusta on luvassa kaikkien ennakkokaavailujen mukaan vähäjuoksuinen.

Arizonan kummulle nousee MLB:n kivikasvo, ikinä ilmettään vaihtava ja muodin mukaan upean polkkatukankin kasvattanut Zack Greinke. Greinke syötti MLB:ssä jo ennen kuin Geen nuorimmat lukijat olivat edes syntyneet, joten käsien vapinaa ei ole luvassa. Greinke on aina hyvä! Kauden ekassa pelissä hän kyykkäsi mutta sen jälkeen on tullut vain voitettuja pelejä. Kahteen viime peliin Greinke ei ole antanut juoksuakaan, joten voitaneen puhua hyvästä syöttökunnosta.

Embed from Getty Images

Vastakkaiselle puolelle astelee viime viikolla läpiperattu CC Sabathia. Jättiläisen kausi on alkanut erinomaisesti ja ERA on huikea 2.40 kolmen pelin jälkeen. Viime juoksussa CC romahti tyypilliseen tapaan täysin ja juoksuja ehti tulla pelin puoliväliin mennessä 7. Herran romahdukset on yleisiä mutta ne eivät yleensä tule perättäisiin peleihin.

Embed from Getty Images

Lähdetään hakemaan otteluun underia Geelle poikkeuksellisesti!

MLB

Arizona Diamondback – New York Yankees
Kello 04:40

Under 8.5 @ 1.87 888sport
Osumatodennäköisyys: Small

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.