MLB: LA Angels isännöi Minnesota Twinsiä, lue ottelun vihje!

Ensi yönä kello 04:07 Suomen aikaa Kaliforniasta kajahtaa, sillä Los Angeles Angels isännöi Minnesota Twinsiä!

Major Baseball Leagueta on nyt pelattu noin 1/3 kaudesta 2019 ja pikkuhiljaa jyvät alkavat erottua akanoista! Otteluita on pelattu palttiarallaa 50 kokonaismäärän ollessa se klassinen 162, joten tilastoja pystyy käyttämään jo näppärimmät kaverit hyvin hyödykseen.

Mitä Angelsilla on tarjota peliin? 

Enkelit ovat tällä menolla jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, vaikka sinne vielä matkaa onkin. Joukkueen voittoprosentti on alle 0.500%, joten sieltä saa alkaa aloittamaan kirin varhaisessa vaiheessa edetäkseen postseasonille. Tällä hetkellä Enkelit ovat voittaneet neljä peliä viimeisestä kymmenestä ja sarjataulukko antaa heille sijan 9. AL:ssa.

Joukkue on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja ensi yönä rosterista on pois Angelsin elintärkeä batteri, Andrelton Simmons. Simmonsin AVG on kova .298 ja kyseisen kaltaisille pelaajille olisi kysyntää. Toisaalta, loukkaantumiset kuuluvat urheiluun ja Simmonskin saa kohtalaisen korvauksen vaivoistaan ja 27 fysioterapeuttia.

Embed from Getty Images

Mutta kun siirrytään pitchereihin niin Simmons on todella pieni murhe! Angels on Miamin ohella sarjan onnettomampia SP-joukkueita ja parhaalla SP:llä on tarjota GP 8, ERA 5.01. Tänään kummulle asetetaan Matt Harvey, kuka lähtee leikkiin mukaan ERA 6.35. Joukkueen syöttäjätilanne on katastrofaalisen surkea ja mikäli Angels ei saa ostettua jostain parempaa pitcheriä, heidän on pakko nostaa aloittavaksi syöttäjäksi joku relief pitchereistä. Muuten postseasonit voidaan unohtaa ja pelaajat voi tulla vaikka viettämään Suomeen juhannusta!

Embed from Getty Images

Mitä Twinsillä on tarjota otteluun? 

Minnesota Twins on hävinnyt pelaamistaan 48:stä ottelusta ainoastaan 16 ottelua. Joukkueella menee kaikinpuolin loistavasti ja mm. loukkaantumisten kanssa jengi on miltei nollissa. Minnesotalaiset johtavat koko liigaa tuotujen juoksujen määrässä, se on hiteissä toisena, TB:ssä toisena, AVG:ssä toisena jne. niin Angels on todella pahoissa ongelmissa. Lyöntiosastolta on syytä nostaa esiin Jorge Polanco, kuka on osunut palloon koko liigassa toiseksi parhaiten.

Syöttäjäksi Minnesota marssittaa koko liigan 18. parhaan kunnon omaavan Martin Perezin. Venezuelasta kotoisin oleva Perez lähtee peliin kuusi voittoa ja ainoastaan yksi tappio allaan ERA 2.89. Minnesotan pitcher-osaaminen on huippuluokkaa, joten on helppo todeta, että Angels joutuu todella taistelemaan joka ainoasta juoksusta.

Embed from Getty Images

Yhteenveto

Joukkueet ovat kohdanneet jo kaksi kertaa, joten tänään on vuorossa kolmas peli sarjasta. Twins on pyyhkinyt molemmilla kerroilla Angelsilla nurmea ja viime yönä Enkelit otti siipeensä 8-3. Sama tahti jatkuu tänään ja kertoimet ovat huippuluokkaa!

 

MLB

Los Angeles Angels – Minnesota Twins
Kello 04:07

Twins @ 1.85 888sport
Todennäköisyys: Large

Twins -1.5 @ 2.38 888sport
Todennäköisyys: Medium

Twins -2.5 @ 3.15 888sport
Todennäköisyys: Tiny

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi.