Tipsi ensi yön MLB-kierrokselle, jossa Royals kohtaa Raysin

MLB, kaksi viimeisintä tipsiä meni totaalisen perseelleen niitä edeltävän osuessa. Ei anneta sen masentaa, menneet on menneitä!

Ensi yölle löytyy todella mielenkiintoinen peli, josta osa bookereista on jo sulkenut liinat. Kyseessä on Kansas City Royalsin ja Tampa Bay Raysin välinen ottelu, joka näyttää paperilla huomattavan selkeältä. Jos kyseessä olisi fudikseen verrattava tilanne niin Gee tipsaisi kohteen todennäköisyydellä Large, mutta kun eletään MLB:n alkukautta niin moiseen ei ole varaa.

Kansas City Royals on koko liigassa toiseksi huonoin joukkue! Jengi on ollut umpisurkea ja ainoastaan Miami Marlins on toisessa Leaguessa sitä heikompi. Tampa Bay sen sijaan johtaa American Leaguea. Joukkueet ovat kuin yö ja päivä. Erikoisen ottelusta tekee se, että bookerit ovat tradenneet joukkueet miltei tasavahvoiksi ja Raysin suoralle voitolle tarjotaan upeaa kerrointa, 1.80. Liina lähtee syöksyyn vuoren varmuudella kun jenkeissä herätään uuteen päivään ja Pinnacle alkaa tarkistamaan kerrointa. Mitä Pinnacle edellä, sitä muut perässä.

Raysin syöttäjänä aloittaa Ryne Stanek, joka on aikaisemmin toiminut Raysin johtavana pullbeninä. Staneks on pelannut huhtikuun aikana todella monessa ottelussa ja antanut vain kaksi juoksua. On kysymysmerkki, luonnollisesti, miten syöttäjä omaksuu uuden ja koko pelin kestävän roolinsa mutta puolueettomasti on sanottava, että yleensä siirtyneet pelaajat pelaavat ensimmäiset pelinsä loistavasti ja sen jälkeen katsellaan, mille tasolle taidot tasoittuu.

Embed from Getty Images

Royalsin pitcherinä aloittaa Brad Keller, kuka on syöttänyt yli ERA 3.00. Keller on nuori ja tuskin tulee kestämään äärettömän kovan lyöntikunnon omaavan Raysin pommituksessa.

Embed from Getty Images

MLB

Kansas City Royals – Tampa Bay Rays
Kello 03:15

Rays 3-way @ 1.80!! 888sport
Osumatodennäköisyys: No comments :whistle:
Panos: No comments :whistle:

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.