Käsiksen Mestareiden liiga jatkuu – lue ennakko ja tsekkaa vihje!

Käsipallon Mestareiden liiga jatkuu tänään Riihimäen Cocksin osalta Espanjassa kivikovan CD Bidasoa Irunin vieraana. Vastus on kuin myrskytuuli, jota vastaan suomalainen kaarnalaiva purjehtii.

Bidasoa pelaa Espanjan korkeimmalla sarjatasolla, Liga ASOBAL:ssa. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä kolme ottelua pelanneena. Ainoa tappio tuli kolmella maalilla yhtä maailman kovimmista joukkueista vastaan, Barcelonaa. Toiset kaksi peliä joukkue on voittanut. Muutenkin Bidasoan ottelut ovat kulkeneet mallikkaasti, sillä joukkue on hävinnyt viimeisestä 15:stä ottelustaan vain kolme. Viime kauden Bidasoa päätti hopeaan, joten voitaneen todeta, että Cocksilla on vastassa valtavan kokoinen muuri kiivettävänään. Bidasoan puolustus on erityisen kova ja fyysinen, joten Coksin hyökkäyksen pitää olla hereillä. Bidasoan joukkue on pysynyt lähes muuttumattomana viime kaudesta, joten pelaajat tuntevat toisensa.

Riihimäkiläisten Mestareiden liiga starttasi kotona kovaa ruotsalaisjoukkuetta vastaan. Cocks kärsi ottelussa tappion lukemin 25-30. Sen jälkeen Cocks ei ole pelannut.

Tyhmäkin ymmärtää, kumpi lähtee otteluun ennakkosuosikkina! Bidasoan tavoite on Mestareiden liigassa korkealla sillä kotimaisessa liigassa Barcelona on ikuinen este mestaruudelle, jos tähtien asento ei muutu. Näin ollen irunilaiset panostavat kaiken Champions leagueen.

YLE Areena näyttää kello 17:00 alkavan ottelun suorana.

KÄSIPALLO, MESTAREIDEN LIIGA

CD Bidasoa – Cocks
Kello 17:00

Bidasoa -6.5 @ 1.75 888sport
Panos: small

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.