Scroll Top

E-SPORTS: Haastattelussa simply the best!

img_6031

Geemedia tavoitti puhelimitse Suomen kuumimman e-Sports -nimen, Aleksi ”Allu” Jallin. Allu kertoo hieman joukkueen vaihdosta, uudesta tiimistä sekä lähestyvästä Major-turnauksesta.

img_6031

Miten olet Aleksi sopeutunut uuteen joukkueeseen? 

Erittäin hyvin! Joukkueessa on samanhenkistä porukkaa niin pelissä kuin pelin ulkopuolella. Vietämme paljon aikaa yhdessä ja henkilökemiat pelaa.

Mikä on roolisi uudessa joukkueessa? 

Pelaan awp-tarkkuuskivääriä passiivisesti ja agressiivisesti kapteenin käskyjen ja oman peliälyn mukaan. Katson sellaisia kohtia kartasta, joissa vihollistiimillä käy usein virheitä ja tätä kautta pääsen vahingoittamaan vihollisia.

Mitkä on joukkueesi realistiset tavoitteet Majoreihin? 

Olemme jutelleet tiimin kanssa, että TOP 4-sijoitus on meille täysin realistinen. Tottakai lähdetään voittamaan jokainen peli, mutta pitää ottaa reaaliteetit huomioon. Ollaan nuori joukkue ja jotkut ovat vielä yksinkertaisesti parempia.

img_6032

Mitkä joukkueet löytyvät turnauksessa TOP 3:sta? 

Astralis , Virtus.Pro . FaZe

CS:GO-skenessä jotkut ammattilaispelaajat ovat jääneet kiinni koodaamisesta ammattilaistasolla. Mitä sinä olet mieltä onko CS:GO-ammattilaisskene puhdas nykypäivänä vai löytyykö sieltä huijareita/koodareita?

Tosi vaikea vastata! Rahasummat tekee huijaamisen houkuttelevaksi, se on selvää. Pelaajana ei mieti huijaako kaveri vai ei, silloin pelistä ei tulisi mitään!

Miten tällainen koodaaminen ja huijaaminen saataisiin pois ammattilaispeleistä? 

Kyllä siihen löytyy keinoja. Mm. turnausjärjestäjät antaisivat aina pelaajalle uuden käyttäjän, hiiret, näppäimet ja pelitaustalla olisi tuomarit.

Millaisen kouluarvosanan antaisit viime vuodelle, ja muutama perustelu sille? 

7, yksilösuoritukset ei yltänyt sille tasolle kuin pitäisi. En pelannut tasollani.

Milloin uskot, että suomi pärjää CS:GO-skenessä maailman kärjessä? 

Uskoisin että iGame.com:n kehitys tulee hiukan jatkumaan, mutta tosta paremmaksi he ei eivät tule, surullista mutta totta. Parin vuoden kuluessa uskon Suomesta tulevan joukkueen, joka pärjää maailman huipulla.

img_6033

Tavoitteenne ENCE:ssä oli olla TOP-10 tiimi maailmassa, mistä syystä ette päässeet lähellekään tavoitetta?

Lähdettiin väärällä pohjalla liikenteeseen, roolit olivat hukassa, kehityskäyrä ei ollut riittävän suuri, henkilökemiat olivat huonoja ja sitä kautta yksinkertaisesti joukkue ei ollut hyvä.

Mitkä ovat suurimmat erot ENCE:n ja fazen välillä? 

Suurimmat erot ovat, että yksilöpelaajat ovat halukkaita oppimaan, aina pidetään neuvottelu pelien jälkeen, tiimihenki on parempi, yksilöt on parempia. Siinä ne!

 

Geemedia kiittää Aleksia haastattelusta ja toivottaa menestystä jatkoon! 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.