Scroll Top

Bundesliiga -vihje

Mestareiden liigassa Atletico Madrid sulatti toivon menestysmahdollisuuksista rankkareilla. Saksan Cupissa Bayern Munchen tiputti niin ikään Leverkusenin rangaistuspotkukilvassa. Loppukauden ainoa tavoite on ottaa Bundesliigassa paikka kolmen parhaan joukosta ja suora paikka ensi vuoden Mestareiden liigan lohkovaiheeseen.

Tällä hetkellä joukkue on sarjassa kolmantena tasapisteissä Mönchengladbachin kanssa. Tunnetusti Leverkusen on ollut hyvä kotoisessa Bundesliigassa, vaikka menestys onkin kiertänyt joukkuetta.

Köln on Leverkusenia vastassa kotikentällään RheinEnergieStadionilla. Köln kuuluu alempaan keskikastiin sarjassa, mutta selkeästi putoamisviivan yläpuolella.

Leverkusenilla on sivussa Robbie Kruse ja Gonzalo Castro. Kölniltä Patrick Helmes, Pawel Olkowski sekä muutaman pelaajan pelaaminen epävarmaa sairastapauksien vuoksi.

G uskoo että, tänään vierasjoukkue tulee olemaan tyly vieras ja vie pisteet mukanaan. Selkeä pelaajamateriaalin paremmuus ja maailmanluokan maalintekijöiden tekemät tarvittavat maalit kääntävät ottelun vieraille.

FC Köln – Bayern Leverkusen

klo 16:30

Leverkusen @  1,75 Unibet

 

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.