Scroll Top

Bottaksen ja Räikkösen ensi kauden uudet menopelit julki

Mercedes julkisti suomalaiskuski Valtteri Bottaksen uuden menopelin eilen iltapäivällä suorassa lähetyksessä YouTubessa. Lähetyksen jälkeen Bottas lähti testaamaan uutta hopeanuoltaan Silverstonen radalle.  Värimaailmaltaan auto on samanlainen kuin edellisinäkin vuosina, mutta teknisestä näkökulmasta autossa on yksi iso uudistus, kun siihen on lisätty muista poikkeava hainevä. Katso alta kuvat sekä video Bottaksen ensimetreistä uudella W08-autollaan. Jos video ei näy alta, katso se tästä.

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/834766810272636931

Ferrari puolestaan julkaisi uuden SF70H-mallin autonsa tänään aamupäivästä. Niin kuin Mercedeksessä, Ferrarissakin on hainevän kaltainen lisäsiiveke. Se on kuitenkin varsinaista takasiipeä korkeammalla ja erottuu autosta hyvinkin selkeästi. Lisäksi uuden Ferrarin sivussa olevat ilmanottoaukot on muotoiltu komeasti. Alhaalta Kimi Räikkösen ulostulo tallista uudella menopelillä sekä kuvat sivuilta ja edestä. Jos video ei näy alta, katso se tästä.

Ensimmäiset talvitestit F1-talleilla on edessä tulevana maanantaina ja toiset testit 7. maaliskuuta. Testit ajetaan Barcelonassa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.