Scroll Top

Vedonlyöntivihje Valioliigaan

Valio

Vedonlyöntivihje Valioliigaan

Gee uskaltaa väittää, että tästä porukasta kukaan ei uskonut elokuun alussa siihen, että 131-vuotinen englantilaisseura, Leicester City, löytyy sarjataulukon ylä eikä alapäästä. Joukkue johti Valioliigaa kunnes tulikuuma Manchester City kiilasi ohi ottelun enemmän pelanneena. Kun Leicester on kyennyt tänne asti niin on äärettömän epätodennäköistä, että tulemme näkemään 200-prosenttisen sulamisen. Joukkue nyt vaan sattuu olemaan hyvä tällä hetkellä, thats it! Vähän yli 30 000 katsojaa vetävä kotistadion on tänään Suomen aikaa niin kuuma hornankattila, että Wayney Rooneykin saattaa saada vähän väriä kasvoilleen.

Manchester Unitedista on turha jauhaa sen enempää. Joukkue on yksi maailman tunnetuimmista urheiluseuroista. Joukkueen sairastupa on tupaten täynnä kun Leicester pääsee otteluun täydessä iskussa.

Bookerit on asettanut ManU:n ennakkosuosikiksi, kuinka muutenkaan. Geen mielestä kotijoukkue lähtee Hypessä otteluun ennakkosuosikkina sillä esimerkiksi tämän illan vierailija ei ole oppinut Leicesterin uutta pelisysteemiä mitenkään.

Äärettömän mielenkiintoinen ottelu!

VALIOLIIGA

Leicester – Manchester United
Kello 19:30

BTS @ 1.77 ComeOn
DNB Leicester 2.10 @ 2.10 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.