World Series-ottelusarjan kolmas ottelu ensi yönä Suomen aikaa

World Series jatkuu yhden matkustuspäivän jälkeen Washingtonin National Parkissa. Houston Astros menetti kotietunsa häviämällä molemmat kotiottelunsa ja Nats johtaa ottelusarjaa 2-0. World Seriesiin vaaditaan neljä voittoa.

Embed from Getty Images

Houston Astros ei ole pysynyt millään Natsin vauhdissa. Astrosilla alkoi ensimmäisenä sakkaamaan syöttäjät kun Gerrit Cole ja Justin Verlander epäonnistuivat ja sen jälkeen koko paketti oli niin sekaisin, että Astros tarvitsi opaskoiria osatakseen kentältä pois.

Nationalsilla sen sijaan kävi juuri päinvastoin. Joukkueen peruspeli oli todella varmaa ja syöttäjät pitivät paketin kasassa. Natsilta onnistui todella moni pelaaja, joten yhdestä henkilöstä heidän pakettinsa ei ole kiinni. Washington Nationals on niin suuressa hurmostilassa, että sen kaatamiseen Astrosilta vaaditaan 110% suoritus.

Embed from Getty Images

ENNAKKOASETELMAT ENSI YÖN OTTELUUN

WASHINGTON NATIONALS

Nats ei ole voittanut World Seriesiä yli puoleen vuosisataan, joten koko kaupunki pelaa Natsin mukana kentällä. Lisäksi jääkiekkojoukkue Washington Capitals on markkinoinut Natsin pelejä todella paljon ja joukkueet elävät symbioosissa keskenään.

Natsin kummulle kipuaa Anibal Sanchez, joka on ollut relief pitcherinäkin ottelusarjassa. Sanchez on yksi MLB:n kokeneimpia syöttäjiä ja hän pelaa jo 14:ttä kauttaan. Kaudella Sanchez pelasi 30 ottelua, josta ei ole saldona kummoinen ERA 3.85. Postseasonilla hän on pelannut kaksi ottelua, jossa saldot ovat jo paljon paremmat! 12.2 IP, ERA 0.71, WHIP 0.63 ja SO 14. Lukemat ovat todella hyviä ja mikäli sama meno jatkuu, Astrosin lyöjillä on pitkä ilta edessään.

Embed from Getty Images

Joukkueen ulkokentälle ei ole luvassa muutoksia.

HOUSTON ASTROS

Astros pelasi koko kauden ja postseasonin siihen saakka erinomaisesti, kunnes koitti World Series ja Washington Nationals. Joukkue jäätyi täysin ja menetti kotietunsa selkeästi. Mikään osa-alue Astrosilla ei toiminut niinkuin pitää ja siinä riittää pohdittavaa.

Ensi yönä kummulle kohoaa Zack Greinke kuka on ollut koko MLB:n luotettavimpia syöttäjiä. Mutta ensimmäisessä postseason ottelussa Raysia vastaan Greinke kyykkäsi totaalisesti ja ERA painui yli 14.73. Kyseisessä ottelussa Greinke oli vaan 3.20 IP. Muissakin kahdessa pelissä hän on ollut vaatimaton ja peliaikaa on kertynyt vaatimattomia innejä, joten Greinke on ensi yönä täysi miinakenttä ja on mahdoton sanoa, mitä tapahtuu.

Embed from Getty Images

Mutta Greinken lisäksi koko Astrosin pitää tehdä ryhtiliike. Gee ei ota mihinkään vihjeeseen mitään kantaa mutta on kieltämättä selvää, että Nats lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Ottelu alkaa ensi yönä kello 03:07.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.