NHL:ssä oli monen pelin ilta, suomalaiset tehokkaina!

New York Rangers voitti Buffalo Sabresin 6-2. Rangers sai vihdoin tappioputkensa poikki. Suomalaiset eivät päässeet pisteille ottelussa. Buffalon Rasmus Ristolainen pelasi huikeat 25 minuuttia.

Columbus Blue Jackets voitti Carolina Hurricanesin 4-3. Sebastian Aho onnistui maalinteossa tehden kauden kolmannen maalinsa. Korpisalo otti 21 koppia ja hän jatkaa edelleen hyviä otteitaan. Canesin kokoonpanossa ja kentällä oli myös Eri Haula joka loukkaantui viikonloppuna. Haula ei päässyt tehopisteille.

Embed from Getty Images

Nashville Predators kohtasi kotonaan Minnesotan. Miikka Salomäki teki Nashvillen paidassa kauden avausmaalin. Pekka Rinne pelasi nollapelin torjuen 26 laukausta. Rinteen torjuntaprosentti seitsemästä ottelusta on tällä hetkellä 93.1%

Montreal Canadiens hävisi kotonaan San Jose Sharksille 2-4. Joel Armia teki Montrealille yhden maalin. Kyseessä oli Armian kauden viides maali.

Embed from Getty Images

Florida Panthersin Aleksander Barkov oli todella hyvässä pelivireessä, kun Florida kohtasi vieraissa Galgary Flamesin. Barkov kirjasi ottelussa huikeat neljä syöttöpistettä. Barkovin maalitili on edelleen avaamatta mutta hän on kerännyt jo nimiinsä 12 syöttöpistettä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.