Westend Indians kiri kärkeä kiinni kotivoitolla

Salibandy2

F-liigassa neljäntenä oleva Westend Indians nousi kolmen pisteen päähän kolmonen Classicista kaataessaan perjantain ainoassa ottelussa kotonaan EräViikingit 7-3.

Vieraita selvästi terävämmin viimeistellyt Indians vei jo avauserän 3-1, mutta se ei vielä riittänyt pisteisiin. Juuso Möttönen kavensi toisessa erässä kotijoukkueen hukkaamasta pallosta, ja kolmannessa Simon Stransky iski ylivoimalla pelin tasoihin, Pieti Alatalon saatua pelirangaistuksen vastustajaan osuneesta polvikurotuksesta. Indians ratkaisi kuitenkin pelin iskemällä viimeisellä kympillä kolme maalia kahdessa minuutissa. Ensin laukoi Leevi Auranen uuden johdon, sitten Valtteri Kainulainen laidasta illan toisensa maalivahti Lukas Krizin torjunnan kautta ja vielä poikkisyötön haistanut Samuli Junnila tilanteeksi 6-3. Loppunumerot työnsi vielä tyhjiin Jani Rauhala ottelun päätösminuutilla.

EräViikingit jatkaa sarjajumbona.

F-liigan miesten sarja jatkuu lauantaina otteluilla SPV–FBC Turku ja TPS–Happee.

Naisten sarja on MM-tauolla, ja taistelu maailmanmestaruudesta Singaporessa alkaa lauantaiaamuna klo 10 Suomen aikaa.