Welhot piinasi Happeelta pisteen 1531 katsojan edessä

Kuopion jäähallin lehtereillä jännitti tänään komeasti 1531 silmäparia, kun Welhot kohtasi Salibandyliigan tapahtumaottelussa Happeen. Kuopiolaiset nipistivät Peter Kotilaisen ja Mika Kohosen tähdittämältä vastustajalta pisteen, vaikka Happee voittikin lopulta jatkoajalla 3-2.

Welhot käväisi päätöserän alussa johdossa, kun pelin vähän ennen erätaukoa tasoittanut Iiro Lankinen iski Mika Rissasen syötöstä lukemiksi 2-1. Erän puolivälissä Eemil Ukkonenkuitenkin tasoitti, ja jatkoajan toisella minuutilla Vili Liponen laukoi lisäpisteen Jyväskylään.

– Fiilis on pettynyt jatkoaikatappion jälkeen, mutta tärkeä piste kumminkin sarjataulukkoon, ja on se enemmän kuin nolla, kahden maalin Iiro Lankinen mietti.

EräViikingit nappasi viidennen perättäisen voittonsa kaataessaan kotonaan OLS:n 7-3. Roni Laasonen merkkautti isännille tehot 2+1, Olli Wikstedt puolestaan laukoi kaikki oululaisten kolme osumaa.

Mestari Classic repäisi etumatkansa liigakärjessä jo yhdeksään pisteeseen kaataessaan vieraissa Steelersin 8-3. Classicin riveistä löytyi peräti viisi kahden tehopisteen onnistujaa, ja historiaan jää etenkin puolustaja Jere Pulkkisen ensimmäinen liigamaali.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla LASB–Westend Indians, SPV–Karhut, Oilers–OLS, Classic–Welhot ja Koovee–TPS. MM-pokaalikiertue saapuu Tampereelle Classicin ja Welhojen mittelöön.