Vuoden ensimmäinen NHL-peli pelattiin yli 80 000:n silmäparin edessä

NHL:n vuoden ensimmäinen ottelu nähtiin Winter Classic-pelinä, joka oli liigan 12:s. Katsojia Dallasin Cotton Bowl -jenkkifutisstadionilla oli 85 630 ja kyseessä oli huikea show! Ottelu alkoi todella ikävästi, sillä Dallasin Corey Perry sikaili itsensä suihkuun todella rumalla kyynärpäätaklauksella. Ottelua oli pelattu alle kolme minuuttia kun Perry taklasi kuolleesta kulmasta Predatorsin puolustaja Ryan Ellisiä. Ellis putosi täysin kanveesiin ja häntä hoidettiin hetki jäällä ennen pukukoppiin viemistä. Perry sai tapauksesta 5 minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen. Näet taklauksen alla olevasta tweetistä.

Perryn viiden minuutin jäähy kävi Starsille kalliiksi, sillä Predators teki jäähyn aikana kaksi ylivoimamaalia. Ensimmäinen tuli viidellä kolmea vastaan, kun myös Starsin Blake Comeau istui jäähyllä.

Kyseiset kaksi maalia jäivät ongelmien kanssa painivan Nashvillen ainoiksi. Dallas aloitti loppukirin ottelun toisen erän lopulla kun Blake Comeau kavensi ottelun lukemiin 1-2. Esa Lindell antoi osumaan syötön.

Kolmannessa erässä Dallas teki kolme maalia Mattias Janmarkin, Alexander Radulovin ja Andrej Sekeran toimesta ja voitti ottelun 4-2 kotiyleisön silmien edessä. Janmarkin maaliin toiseksi syöttäjäksi merkittiin Roope Hintz.

Nashvillen maalilla torjunut Pekka Rinne torjui 31 kertaa.