Iivo Niskanen nousi upeasti kolmanneksi

Iivo Niskanen teki todella upean nousun Italian Toblachissa uudenvuodenpäivänä 15 kilometrin takaa-ajokisassa. Niskanen hiihti perinteisen tyylin kisassa komeasti kolmanneksi.

Voittoon takaa-ajossa hiihti Venäjän Aleksandr Bolšunov. Venäjä nappasi kaksoisvoiton kun Sergei Ustjugov sijoittui toiseksi.

Ustjugov hävisi Bolšunoville 13,7 sekuntia ja Niskanen jäi hänestä 24,8 sekuntia.

Bolšunovin kokonaisjohto Tourilla Ustjugoviin on nyt 16 sekuntia. Norjalainen Johannes Hösflot Kläbo on kokonaistilanteessa kolmannella sijalla, 26 sekunnin päässä kärjestä.

Niskanen starttasi kisaan sijalta 11. Hän lähti kärjen perään yli 50 sekunnin takaa-ajoasemasta. Niskasen ero Tourin kolmossijaan on tällä hetkellä 44 sekuntia.

Perttu Hyvärinen oli takaa-ajossa hienosti 11:s. Hyvärinen on kokonaistilanteessa 15. sijalla 2.03 kärjestä.