Viime yönä nähtiin Dallas Starsin ja Vegas Golden Knightsin neljäs kohtaaminen

Dallas Stars on enää voiton päässä Stanley Cup -finaaleista. Dallas voitti Vegas Golden Knightsin 2–1 ja johtaa läntisen konferenssin finaalisarjaa voitoin 3–1. Dallasille finaalipaikka olisi ensimmäinen 20 vuoteen.

Vegas tuli otteluun vahvasti ja meni lopulta toisessa erässä johtoon Alec Martinezin osumalla. Dallas nousi tasoihin Joe Pavelskin maalilla ja toisen erän lopussa Jamie Benn laukoi ylivoimalla Starsin voittomaalin.

Dallasin suomalaispelaajat Miro Heiskanen, Esa Lindell, Roope Hintz ja Joel Kiviranta ovat olleet pudotuspeleissä tähän asti vahvassa vedossa. Heiskanen pelasi Dallasin pelaajista eniten, reilut 24 minuuttia, ja Lindell toiseksi eniten. Hintz puolestaan loukkaantui avauserässä eikä palannut enää kaukaloon. Hintz loukkaantui ilmeisesti törmäyksessä ketjukaverinsa Corey Perryn kanssa. Tilanteessa hänen päänsä retkahti ikävästi.

Dallasin yksi sankareista oli maalivahti Anton Hudobin. joka torjui 32 laukausta. Robin Lehner Vegasin maalilla selvisi 18 torjunnalla.