Liverpoolilla maalirikas kauden avaus

Liverpool aloitti kautensa Englannin Valioliigassa maalijuhlalla voittaen kotonaan sarjanousia Leedsin 4–3.

Leeds pani mestarin ahtaalle ja nousi kolmesti tappioasemasta tasoihin. Lopulta se ei kuitenkaan riittänyt.

Mohamed Salah laukoi kotijoukkueen neljännellä minuutilla rangaistuspotkusta johtoon mutta Leeds tasoitti nopeasti.

Pitkään ei mennyt, kun Liverpool oli jälleen johdossa Virgil van Dijkin puskettua pallon kulmapotkutilanteessa maaliin. Ottelua oli tuolloin takana 20 minuuttia.

Puolen tunnin pelaamisen jälkeen Patrick Bamford toi Leedsin jälleen tasoihin. Kolme minuuttia myöhemmin Salah tälläsi Liverpoolin 3–2-johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta.

Toisella puoliajalla Leeds nousi jälleen tasoihin, kun Mateusz Klich laukoi pompusta pallon maaliin.

Loppunäytös oli kuitenkin vasta tulossa, sillä Liverpool sai päätösminuuteilla rangaistuspotkun Rodrigon rikottua Fabinhoa. Salah laukoi illan kolmannen maalinsa rangaistuspotkusta 88. minuutilla ja Liverpool voitti ottelun 4–3.