Viiden maalin Peter Kotilainen päätti Oilersin voittoputken

Oilersin kahdeksan ottelun voittoputki F-liigassa katkesi kotikentällä, kun Peter Kotilainen johti Happeen 10–6-voittoon Öljymiehistä. Kotilainen laukoi Happeelle viisi maalia ja syötti lisäksi yhden.

Vielä ottelun puolivälissä Rasmus Kainulainen laukoi Oilersin 4–3-johtoon, mutta vielä samalla minuutilla Peter Kotilainen tasoitti, ja erän loppuun iski Juuso Heikkinen kahdesti vieraille. Kolmannessa erässä Happee meni menojaan, kun Peter Kotilainen pommitti perättäin illan kolmannen, neljännen ja viidennen osumansa muuttaen lukemiksi jo 4-9. Oilersin lopun kaksi kavennusta jäivät kosmetiikaksi, ja välissä Juuso Heikkinen teki Happeelle vielä illan kolmannen maalinsa. Heikkisen ottelun saldoksi tuli 3+1.

Oilers jatkaa Classicin ja LASBin jälkeen sarjakolmosena ja Happee sijalla seitsemän.

Tänään oli OLS:n vuoro jatkaa sarjajumbo Welhojen raskasta taivalta voittaessaan kuopiolaiset kotonaan maalein 10-3. Tasoero Kastellissa näkyi alusta asti, ja jo pelin puolivälissä isäntien Juho Sorri täydensi hattutemppunsa viedessään joukkueensa 4–0-johtoon. Welhojen Jere Koistinen kavensi vain kaksi sekuntia ennen toisen erän loppua, mutta kolmannessa erässä OLS takoi vielä kuusi osumaa vieraiden kahta kavennusta vastaan. Juho Sorri kirjautti kolmen maalinsa kruunuksi vielä syöttöpisteen. Kolmeen pisteeseen ylsivät OLS:n Valte Karvonen (2+1) ja Tommi Wiander (0+3).

Illan kolme pistettä nostivat oululaiset ohi EräViikinkien sijalle kymmenen.