Scroll Top

Veikkausliiga- Tähtipelaaja top 10 ranking

Veikkausliiga-kausi on ihan ovella ja Gee haluaa olla myös mukana luomassa hyvää jalkapallohenkeä heti keväästä lähtien. Kausi käydään ennakossa joukkueittain läpi, nyt on pelaajien vuoro. Tässä jutussa nostetaan tämän kauden Veikkausliiga-tähdet esille. Kaudesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen ja laadukkaita ja seurattavia pelaajia on tällä kaudella yllättävän paljon.

 

Tähtipelaajat top 10

1.Taye Taiwo HJK

Taiwo tuli kesken viime kauden Veikkausliigaan ja osoitti olevansa meriittien arvoinen pelimies. Puolustaja Taiwo on ylivertainen pelaaja Veikkausliiga-tasolle ja ehdottomasti ykköspaikan arvoinen tällä listalla. Taiwon huikea peliäly yhdistettynä hyvään syöttötaitoon ja kovaan laukaisutaitoon on kova yhdistelmä, jota tullaan varmasti kauden edetessä näkemään.

Embed from Getty Images

 

2.Atomu Tanaka HJK

Viime kauden alussa moni vielä ihmetteli, kun veikkausliigaan tuli japanilaisväriä mutta futisseuraajat saivat nopeasti huomata miehen potentiaalin. Mies on taktisesti huippuluokkaa ja siihen yhdistettynä huima peliäly, on valmis keskikenttäpaketti kasassa. Tulee pelaamaan tämän kauden jälkeen isommissa sarjoissa, jos otteet jatkuvat yhtä hyvinä kun viime kaudella.

Embed from Getty Images

 

3. Faih Friday Obilor Inter

Viime kaudella RoPSin puolustuksessa hyviä otteita esittänyt Obilor oli talven aikana siirtymässä ulkomaille mutta miehen tie vei kuitenkin Turkuun. Obilorin fysiikka ja hyvä toppari-pelaaminen ovat todella hyvä ase Interin alakerralle. Myös Obilorin 1vs1 pelaaminen on Veikkausliigan kärkitasoa, joten miehen otteita ihastellaan Turussa varmasti.

84500-obilor-faith-friday.png.600x750_q95_box-152,144,800,954

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Billy Ions PS Kemi

Monen mielestä voi olla yllätysnosto listalla näin korkealle mutta Lapissa tiedetään miehen taidot ja sen tulevat muutkin huomaamaan tällä kaudella. Ions oli viime kaudella ykkösen paras pelaaja ja teki kauden aikana 17 maalia. Moni joukkue saa tällä kaudella huomata Ionsin taidot ja maalivainun. Voi olla jokerikortti maalipörssin voitosta taisteltaessa.

ions_billy_9_20-200x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Abdou Jammeh RoPS

Vahva toppari ja puolustuspään pelaaja, joka oli isossa roolissa kun RoPS otti viime kaudella mitalin. Jammehen suoritusvarmuus on huippuluokkaa, joten Juha Malinen voi luottaa mieheen tilanteessa kuin tilanteessa. Tulee pelaamaan jälleen huippukauden.

Embed from Getty Images

 

6. Tamo Kink SJK

SJK hankki kokeneen virolaisen hyökkäykseen ja mies voikin olla kova vahvistus kun palloa laitetaan pussiin. Mies omaa kovan laukauksen, joten maalivahdit saavat olla varuillaan. Tulee paikkaamaan Akseli Pelvaksen roolia ja tulee siinä myös onistumaan. Ehdottomasti 10 maalin mies tällä kaudella.

eesti-jalgpallikoondislillekula-staadion-tarmo-kink-jalgpall-65629144

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Mikhel Aksalu SJK

Veikkausliigan paras maalivahti ja ansaitusti listalla. Viime kaudella ylivoimaisesti sarjan paras maalivahti ja oli iso palanen mestaruusjoukkuetta. Torjuntatyyli todella rauhallinen ja varma.

aJfbTio2SK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Pablo Counago PK-35

Tulee lyömään itsensä läpi heti avauskaudella Veikkausliiga-tasoilla. Juho Mäkelän tavoin loistava pelaaja boxin sisällä. Kun tarjoilu vaan on kohdallaan, mies tulee heiluttamaan tuhoisasti maaliverkkoja tällä kaudella.

Embed from Getty Images

 

9. Medo HJK

Medolla on mahdollisuus nousta ihan liigan kärkipelaajien joukkoon, mutta miehen nykykunto on arvoitus. Potentiaalia miehessä on ja se tiedetään, mutta kausi näyttää millä tasolla Medo pystyy pelaamaan.

kamara_2893733

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Janne Saksela RoPs

Talvella maajoukkueessakin käväissyt Saksela pelasi huikean viime kauden, joten odotukset ovat kasvaneet miehen kohdalla. RoPs tarvitsee huippuluokan Sakselaa, jos se mielii taistella mitaleista. Sakselalta voidaan odottaa tältä kaudelta, jopa parempaa mihin mies viime kaudella ylsi.

saksela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä oli Geen listaus tulevan kauden kärkipelaajista. Kausi sitten näyttää miten hyvin listaus piti paikkansa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.