Vegas jätti Montrealin rannalle NHL:n välierien avauksessa

Änäri2 Jääkiekko NHL

Vegas Golden Knights aloitti NHL:n pudotuspelien välierät kotonaan voittamalla Montreal Canadiensin lukemin 4–1. Vegasin maaleista kaikki neljä syntyivät tasakentällisin.

Vegasin Shea Theodore avasi maalikarkelot ensimmäisessä erässä laukomalla kotijoukkueen 1–0 johtoon siniviivalta.

Alec Martinez vei Vegasin toisen erän alussa 2–0 johtoon. Montrealin Cole Caufield täräytti uransa ensimmäisen pudotuspelimaalin ylivoimalla upean syöttöketjun päätteeksi. Montrealin takaa-ajo kuitenkin loppui kun kananlento alle minuuttia myöhemmin, kun Mattias Janmark ohjasi Alex Tuckin laukauksen sisään maalin edestä.

Nick Holden viimeisteli Vegasin voittolukemat kolmannessa erässä lukemiin 4–1.

Vegasin maalivahti Marc-Andre Fleury kirjasi ottelussa 28 torjuntaa. Canadiensin kollega Carey Price venyi kiekon eteen 26 kertaa.

Ottelusarjan seuraava peli pelataan varhain torstaiaamuna Vegasissa.