Scroll Top

Vedonlyöntivihje lankalauantaille Valko-Venäjän fudikseen

Jalkapallossa on tänään runsaasti pelejä ympäri maailmaa mutta Geen katse kohdistuu jälleen Valko-Venäjälle ja siellä otteluun Zhodino – Energetyk-BGU. Molemmat joukkueet pelaavat tänään kauden neljännet ottelunsa ja Geen mielestä ennakkosuosikki on laskettu jälleen kerran väärin.

Energetyk-BGU on aloittanut kautensa paremmin kuin hyvin ja se on liigassa piikkipaikalla maalierolla +5. Ennen kauden alkua se kohtaa kotonaan ystävyysottelussa Oshmyanyn ja voitti senkin, joten joukkueen voittoputki on neljän ottelun mittainen. Energetikyn rosteri on todella nuori ja pelaajien keski-ikä on noin 23-vuotta. Joukkueen ehdoton ykkösnyrkki on uzbekistanilainen Jasurbek Yaxshiboev. Miehellä on ikää vasta 22-vuotta mutta hän on tehnyt liigassa jo tällä kaudella kolme maalia. Joukkue on todella monikansallinen ja osaamista löytyy laajalta rintamalta.

Kotijoukkueena häärii Zhodino, joka on voittanut kaksi ottelua kolmesta mutta kyseessä on ollut yhden tai kahden maalin pelit. Ennen kauden alkua se hävisi cupissa ja harjoitusotteluissa neljä ottelua putkeen. Joukkue on sarjataulukossa kuudentena.

Viimeisen kahden vuoden aikana joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa, joista Enerketyk voitti toisen ja toinen päättyi tasan. Ottelut olivat todella runsasmaalisia.

Lähdetään hakemaan vieraiden voittoa tasapelillä kuorrutettuna!

VALKO-VENÄJÄ, PREMIER LEAGUE

Torpedo Zhodino – Energetyk-BGU
Klo 16:00

Energetyk-BGU DNB/Tasapeli ei tulosta @ 2.25 bet365
Panos Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.