USA rakentaa nimekästä miehistöä Tokion olympialaisiin

Tokio 2020 olympialaiset Tokyo

Koripallon ehdoton ykkösmaa, Yhdysvallat, rakentaa itselleen erittäin nimekästä nippua Tokion olympialaisten miesten koripalloon.

Yhdysvaltojen joukkueeseen on jo ilmoittautunut, sekä ehdolla kuukautta ennen kisoja ja NBA:n ollessa vielä käynnissä, huima tukku nimekkäitä pelaajia. Mukana on jo ainakin James Harden, Kevin Durant, Chris PaulDamian Lillard, Devin Booker, Draymond Green ja Jayson Tatum

Embed from Getty Images

Durant ja Harden on lisätty joukkueeseen viimeisimpinä niminä, sillä Brooklyn Nets tippui viikonloppuna ulos pudotuspeleistä.

Paulin ja Bookerin kohdalla tilanne on vielä epävarma, sillä Phoenix Sunsin kausi jatkuu edelleen. Teoriassa, mikäli Suns etee aina finaaleihin ja seitsemänteen peliin asti, jää parivaljakolle vain vuorokausi aikaa ennen olympialaisten alkua. Mitaliahneena ja kaikkeen pystyvänä maana tunnettu Yhdysvallat on kuitenkin varautunut tähänkin tilanteeseen, luonnollisesti. Olympiajoukkue on varannut jo nyt erillisen lentokoneen hakemaan pelaajat Tokioon vaikka kesken Sunsin mestaruusjuhlien.

Nähtäväksi jää, mikä tulee olemaan olympiajoukkueen todellinen rosteri.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.