Tuomas Iiskola latoi kuusi pistettä, kun Oilers kaatoi Steelersin

Salibandy2

F-liigan miesten sarjassa pelattiin tiistaina yksi ottelu, jossa kärkisijoista taisteleva Oilers löi vieraissa liigakarsintaa välttelevän Steelersin 12-6.

Steelers nousi vielä avauserässä 0–2-tappioasemasta Jarno Mäkisen, Pyry Kauppisen ja Niko Einiön maaleilla 3-2–johtoon. Oilers kuitenkin nappasi tahtipuikon uudelleen itselleen ja iski vielä ennen ensimmäistä erätaukoa pallon neljästi ohi Steelersin maalissa aloittaneen Pietari Jääskeläisen. Tämä tekikin tauolla tilaa Eero Kososelle, joka joutui puolestaan antautumaan kahdessa erässä kuudesti. Hurjinta pistetahtia piti tänään Öljymiehistä Tuomas Iiskola, joka laukoi hattutempun ja syötti kolme osumaa. Markus Markkola keräsi kolme syöttöpistettä ja kotijoukkueen Niko Einiä saldon 2+1.

Oilers nousi voitollaan ohi Nokian KrP:n sarjakakkoseksi tasapisteisiin kärki Classicin kanssa. Tamperelaiset ovat kuitenkin pelanneet kolme ottelua vähemmän.

F-liigan naisten tasolohko A:ssa Classic otti tärkeät kolme pistettä ja nousi Kooveen ohi viidenneksi kaatamalla kotonaan TPS:n 3-1.

Illan kaikki maalit nähtiin ottelun ensimmäisellä puoliskolla, ja niistä ensimmäiset kaksi iski avauserään kotijoukkueen Julia Woivalin. TPS:n Iina Siirilä kavensi juuri ennen taukoa, mutta toisen erän puolivälin lähestyessä Alma Laitila laukoi illan viimeiseksi jääneen 3–1-osuman.