Yön ainoassa NHL-ottelussa Olli Juoleville uransa ensimmäinen NHL-maali

Änäri2 Jääkiekko NHL

Vancouver Canucksin Olli Juolevi teki uransa ensimmäisen maalin yön NHL-kierroksella. Juolevi onnistui ylivoimalla, kun Vancouver murskasi kierroksen ainoassa ottelussa Ottawa Senatorsin maalein 7–1.

Juolevi laukoi joukkueensa 6–1-maalin kolmannen erän lopussa. Suomalaispuolustaja laukoi kiekon heti aloitusvoiton jälkeen alakulmaan. Kauden seitsemännen ottelunsa pelannut 22-vuotias suomalaispuolustaja sai vastuuta Ottawa-pelissä reilut 14 minuuttia ja kirjasi tehosaldon +1.

Kaukalon tehopelaaja oli hattutempun tehnyt Brandon Sutter. Sentteri oli tehnyt ennen maanantai-illan peliä tällä kaudella vain yhden maalin. Hattutemppu oli 31-vuotiaalle Sutterille uran ensimmäinen NHL:ssä.

Sutterin ohella Canucksin avainpelaajia oli Thatcher Demko, joka torjui Vancouverin maalilla 35/36 kertaa.